Ny DLC på vej til ARK: Survival Evolved

Studio Wildcard har annonceret en ny DLC udvidelse til deres ARK: Survival Evolved, en udvidelse der har fået titlen Aberration.

I udvidelsen bliver spillerne placeret på en beskadiget ARK, hvor den interne atmosfære er forsvundet på grund af en læk, det betyder at overfladen er blevet barsk overflade med intens stråling, men også et væld af frodige underjordiske områder der indeholder helt nye eksotiske skabninger og ting der kan erhverves.

Aberration bliver udgivet i oktober måned, hvor man kan købe det som en separat udvidelse til sit spil, men det er naturligvis også en del af season pass, hvis man har investeret i det.

Med udvidelsen kan man tæmme nye skabninger, som den Thechameleon lignende ”Rock Drake”, holde mørket på afstand med en venlig ”Lantern Pug” eller gribe og kaste flere skabninger på samme tid med den massive “Cave Crustancean” eller hvis man er talentfuld nok til at tæmme en, tage kommando over den farlige ”Nameless Queen”, der kan befrugte dine fjender med den forfærdelige reproduktive chest-burster.

Der vil også være mulighed for at fremstille mere end 50 unikke ting med udvidelsen, der vil være nye cave-climbing picks, wingsuits og ziplines. Lær avancerede engrams for at dominere det barske miljø, beskyt dig selv selv med hazmat dragter og meget, meget mere.

Omgivelserne i den beskadigede ARK er farlige, der er både jordskælv, stråling, gas lækager og element chambers.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.