Netflix afslører PS4 hardware opgradering i 2015

Netflix tror at nye 4K versioner af PlayStation 4 og Xbox One kommer senere i år

 

Netflix - PlayStation 4

Vores PlayStation 4 konsoller er måske allerede forældede…

 

Ifølge Netflix’ Chief Product Officer Neil Hunt, så har Sony allerede lovet at en ny 4K (også kendt som Ultra HD) kompatibel version af PlayStation 4 konsollen vil blive udgivet senere på året, til blandt andet understøttelse af Netflix’ stigende bibliotek af 4K film.

Hunt tror også at en tilsvarende ny version af Xbox One vil blive udgivet, som også understøtter 4K film.

Både PlayStation 4 og Xbox One understøtter 4K output, men da begge konsoller bruger HDMI 1.4 output standard, så kan der kun afspilles 24 FPS (billeder i sekundet).
50 og 60 FPS (billeder i sekundet) afspilning af 4K indhold kan kun understøttes ved at opgradere HDMI porten på disse konsoller til version 2.0, en ting som Hunt forventer, vil ske senere på året.

Netflix - 4K

Historien fra tidligere generationers spillekonsoller viser da også at det ikke er usandsynligt at der vil udkomme nye udgaver af konsollerne.
Dette er tidligere set efter ca. 2 års levetid på markedet, hvilket så vil være tilfældet med PlayStation 4 konsollen sidst på året.
Nye reviderede udgaver af konsollerne, ville inkorporere fremskridtene der er med hensyn til fremstillingsteknologi, der sikrer at konsollerne producerer mindre varme, for dermed at kunne være mindre i størrelsen. Ligeså vil de også kunne produceres billigere.

Det er i løbet disse fremskridt at Netflix tror på at fuld 4K understøttelse vil blive tilføjet.

Hunt tror desuden også at understøttelse af HDR (High Dynamic Range) video, den næste ”must-have” teknologi til dem som ønsker den bedste billedkvalitet, med tiden også vil blive tilføjet begge konsoller.

Ingen af de 2 konsoller forventes at understøtte 4K i spil, da det vil kræve betydelige forbedringer i konsollens databehandling for at det skulle kunne realiseres.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar