Need For Speed vender tilbage i efteråret 2015

Need For Speed

Så er der nyt liv på vej til Need for Speed serien. Det er Ghost Games, der er et studie under Electronic Arts, som skal genskabe alt det bedste fra Need for Speed serien, i det nye spil.

Ghost Games lover at spillet vil levere det som seriens fans ønsker, nemlig mulighed for omfattende justeringsmuligheder, en åben verden, som er fyldt med den ægte fornemmelse for den bilkultur der opstår i nattemørket. Alt sammen krydret med en spænende fortælling.

Need for Speed er en af de mest ikoniske spilserier til dato, og med denne nye start vil vi genskabe spillet i al dets storhed,” sagde Marcus Nilsson, ledende producer hos Ghost Games. “Med udgangspunkt i vores 20 år lange spilhistorie og et helt års udviklingsarbejde er vi godt i gang med at skabe lige præcis det spil, vi altid har ønsket os. Vi lytter meget til seriens fans for at kunne levere en oplevelse, som vil tænde op under deres fantasier og lader dem udleve deres passion for biler og fart.”

Det nye Need for Speed til være bygget op omkring den ægte bilkultur, som findes rundt om på gaderne i hele verden. Der vil være fokus på både fortid, nutid og den nære fremtid i bilmiljøet. EA har samarbejdet med Speedhunters, både mens der blev lavet research og i spillets udviklingsfaser, hvilket er med til at sikre en enorm detaljegrad og autenticitet i spillet.

Der er indtil nu kun udgivet lanceringstraileren, men d. 15. juni er EA klar med den første fulde trailer.

Need for Speed udgives til PlayStation 4.

Læs mere om Speedhunters HER.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Jeg håber VIRKELIG at vi er ude i et Underground lignende spil igen. Det er uden tvivl de bedste N4S spil i mine øjne. Det der med at kunne køre rundt og køre et gaderæs hist og her.. Og så med en ok historie også.
    Jeg håber dog IKKE at det bliver lige så forvirrende som Rivals. De har proppet ALT for mange ting ind i deres “verden” at jeg ikke helt kan hitte rede i hvad man skal og hvornår :/

  2. Helt enig, det ville være rigtig fedt. Jeg har en ide om, at det er den vej de vil gå, for det virker til mange fans af serien netop efterspørger det.

  3. Det SKAL være Underground – alt andet vil bare ikke være fedt 😉

    Underground med masser af free roam og tilfældige gaderæs med mange online spillere 😀

Smid endelig en kommentar