Nedskæringer hos Codemasters

DiRT og F1 udvikleren er ramt af nedskæringer

F1 - 2014

Den britiske spiludvikler Codemasters, som er kendt for sine racerspil, har netop offentliggjort at de er nødsaget til nedskæringer.
Der skulle eftersigende være omkring 50 stillinger hvor fremtiden er under overvejelse, og over 30 af disse vil blive nedlagt.
Der er omkring 500 mennesker ansat hos firmaet fordelt over hele verden.

De fleste afskedigelser vil eftersigende være hos Codemasters’ hovedkontor i Southam, Warwickshire.
De berørte afdelinger vil omfatte firmaets brand og it afdelinger.

En kilde som ønsker at være anonym, har udtalt at programmørerne og produktionsholdet ikke vil blive berørte af nedskæringerne, så vil designerne og tegnerne fra Grid og DiRT holdene derimod være i farezonen.

Holdet fra Birmingham der pt. arbejder på det kommende F1 spil i serien, vil heller ikke blive berørt af nedskæringerne.

Følgende udtalelse er blevet givet:

Eftersom at Codemasters fortsætter sit program for strategisk kursjustering i takt med ændringer på markedet, har virksomheden gennemgået sin nuværende struktur for at fokusere på områder af større betydning og færre ressourcer på områder, hvor krav på arbejdsmarkedet er blevet reduceret.

Som et resultat af denne gennemgang er der blevet foreslået et mindre antal roller som værende i risiko for redundans. De, i potentielt berørte roller er nu involveret i en høringsperiode for at drøfte forslaget. Forslaget påvirker ikke den igangværende produktion af titler under udvikling, og ingen projekter er blevet aflyst som følge af forslaget. 

 

Vi ønsker selvfølgelig alle de berørte parter al held og lykke i fremtiden.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Det er vel for en stor del selvforskyldt, de er endnu ikke gået med på den nyeste generation konsol, men har holdt fast i den gamle generation. Det er naturligvis fint at der forsat kommer spil til PS3, men når det er sagt, så burde et firma af deres størrelse kunne være med på begge fronter. Netop den type spil de udvikler har været savnet på PS4, men efterhånden har andre udviklere fyldt pladserne, med DriveClub, The Crew og flere nye spil der er på vej.

    Det er surt, for Codemasters har leveret nogle virkeligt gode spil, og jeg håber de snart er på vej mod toppen igen.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.