Musikken fra Final Fantasy serien udgivet på nyt album

Final_Symphony_Cover_Artwork

 

Fans af Final Fantasy serien kan godt begynde at glæde sig, for i dag, d. 25. februar er der blevet udgivet et helt album med musikken fra Final Fantasy VI, Final Fantasy VII og Final Fantasy X.

Der er mere end 90 minutters musik på albummet, der har titlen _FINAL SYMPHONY_.

Albummet er indspillet af det verdens berømte London Symfoni Orkester i de ikoniske Abbey Road studier, hvor blandt andet The Beatles tidligere har indspillet musik.

Musikken er indspillet under nøje overvågning af Nobuo Uematsu, der har komponeret musikken.

London Symfoniorkester var under ledelse af Eckhard Stier, mens solo pianisten på albummet er Katharina Treutler. Lydredigeringen blev lagt i tilsvarende kompetente hænder, da det er holdet bag musikken til film som Skyfall, Avatar og Ringenes Herre.

Nobuo Uematsu siger omkring tilblivelsen af _FINAL SYMPHONY_ ”For tyve år siden havde jeg aldrig forestillet mig, at jeg ville få mulighed for at arbejde sammen med London Symfoni Orkester. Det er simpelthen vidunderligt, at der er så mange folk der kan lide Final Fantasys musik, og at det bliver arrangeret af så ufatteligt talentfulde folk, _FINAL SYMPHONY_, er som en drøm der går i opfyldelse”

Thomas Böcker, der er producer på albummet tilføjer ”Dette album er en once in a lifetime produktion. Verdens bedste computerspil komponist, orksteret og studie mødes og skaber noget virkeligt unik i dette ufattelige arrangement. Dette er musikken fra Final Fantasy, som du aldrig har hørt den før”

_FINAL SYMPHONY_ er tilgængelig via forskellige digitale salgssteder, blandt andet kan du købe det på iTunes, hvor prisen er 69 kr.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar