MotoGP17: Fremtiden ligger i dine håndled

2017 udgaven af det officielle MotoGP videospil bringer både adrenalin og hang til hurtige hastigheder med ind i det nye motorcykel verdensmesterskab.

Spillet vil inkludere alle kørerne fra år 2017, hold og baner, de nye regler og the Red Bull Rookies Cup championship.

Den nye karrieredel vil være en af de mest spændende udviklinger i MotoGP17:

 

Efter at have oplevet spændingen i mesterskabet, følt adrenalinrusen efter at have ræset afsted på banerne og blevet kåret til mester, kan du nu træde ned i skoene hos Team Manager, og tage beslutninger som enten fører til succes eller fiasko for dit hold i Verdensmesterskabet.

Det hårde arbejde hos de talentfulde mennesker der har anstrengt sig for at skabe et mesterskabshold, er bag pitten, hvor valget af en Team Manager er afgørende for en mesters succes, idet man starter med management of ressources for at kunne skabe et vindende hold og motivere unge ryttere til at opnå titlen.
Hver sejr der opnås i løbet af weekenderne, vil øge dit omdømme og indtjeningen af credits, der forbedrer rytternes præstationer på samme tid.

Team Manageren vil lede alle aspekter af holdet, herunder:

 

Sponsorer: Hver gang dit omdømme vokser efter hver sejr, vil du være i stand til at øge din synlighed og modtage tilbud fra mesterskabets officielle sponsorer, så di kan få nye credits.

Motorcykler: At være konkurrencedygtig betyder at kunne køre på high performance motorcykler og det at være Team Manager betyder at du kan investere i de bedste modeller. Naturligvis bliver udvalget større, jo mere populært dit hold bliver.

Motorcykelkører: En af de vigtigste opgaver i debutperioden vil være at vælge de bedste kørere til dig hold. Spilleren skal ud over at køre med sin egen brugerdefineret kører, også ansætte yderligere 5 kørere der vil konkurrere i alle kategorier, styret af AI (computerstyret).
Spilleren vil også styre besætningen og forberede kørerne til hver udfordring. Forvaltning af aktiviteter og omkostninger for både holdet og kørerne, vil fremskynde din rejse mod succes.

Holdafdelinger: Som Team Manager vil du overvåge de forskellige afdelinger, der udgør dit hold, investere ressourcer til at forbedre kørernes vækst og din indkomst efter hvert løb.
Holdet består af mere end 10 afdelinger (Ernæringseksperter, atletisk forberedelseshold, sports management osv.) og med omhyggelig styring, kan spillerne vinde VM i tre forskellige klasser.

Forsknings og Udviklings-afdelinger: Selv om et hold hovedsageligt består af mennesker og aktiviteter, der skal forvaltes dagligt, investerer en god Team Manager i Forsknings og Udviklings-afdelinger for altid at garantere ikke kun de bedste motorcykler, men også de bedste komponenter, som vil sikre en overlegen præstation, løb efter løb.

Med den nye Manager karrieredel, vil du for første gang nogensinde kunne opleve spændingen fra MotoGP championship fra en ledende rolle.

MotoGP17 vil blive udgivet den 15. juni 2017 til PlayStation 4

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.