Mortal Kombat X er nu udgivet

Warner Bros. Interactive Entertaiment og NetherRealm, har nu sendt Mortal Kombat X på gaden til PlayStation 4.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X vil give dig en brutal oplevelse, faktisk er spillet det mest brutale der er lavet i serien. Spillet giver dig mulighed for et gensyn med en række legendariske figurer fra serien, som Scorpion, Sub-Zero og Raiden. Men der vil også være mulighed for at bruge helt nye figurer som Cassie Cage, Jacqui Briggs og Takeda Takahashi.

Hver figur i spillet har tre særlige variationer, som spillerne kan ændre på, så de kan vinde over modstanderne, med en spillestil der er tilpasset dem selv og slutte kampene med masser af dramatik og drab.

David Haddad fra Warner Bros. siger:

”NetherRealm Studios har en fantastisk historik, med at levere medrivende spil som fansene elsker. Mortal Kombat X forsætter denne tradition med fantastisk gameplay, der udvikler sig ud over det gameplay, der gennem 20 år har gjort Mortal Kombat serien populær.

Ed Boon fra NetherRealm siger om udviklingen af spillet:

”Vi har arbejdet utrætteligt på Mortal Kombat X, for at give fansene en ny oplevelse, der er fyldt med features som både casual spillere og hardcore kamps spil fans vil nyde. Det har været en intens oplevelse og vi er glade for at spillerne nu endelig kan få fingrene i spillet”

Blandt de nye tiltag i Mortal Kombat X, er singleplayer modet, kaldet Living Towers. I dette game mode skal spillerne gennemføre bestemte udfordringer på tid. Udfordringerne vil blive skiftet ud med jævne mellemrum. Det nye spil i serien giver dog også mulighed for et glædeligt gensyn med klassiske modes som Test Your Might og Test Your Luck. The Krypt vender også tilbage, så spillerne igen kan gå på opdagelse og låse op for forskellige ting i spillet, som nye kostumer, dødsfald og mere.

Et andet nyt tiltag i Mortal Kombat X er Fraction Wars, der er en helt ny spil type.

Fraction Wars forbinder spiller fra hele verden, og alt hvad spillerne gør på tværs af konsoller, mobilenheder og PC tæller med i deres Fraction Wars bestræbelser, hvor points bliver talt op hver uge. Det vil være muligt at låse op for forskellige belønninger og særlige præmier gives til vinder fraktionen.

Mortal Kombat X Kombat Pack

Hvis du er fan af Mortal Kombat serien, kan du købe Mortal Kombat X Kombat Pack, der giver adgang til fire spilbare karaktere, inklusiv gyser ikonet Jason Voorhees, fra Fredag d. 13. filmene. Derudover giver det også adgang til Tanya og Tremor, der begge er klassiske Mortal Kombat figurer. Den sidste figur der låses op for med Kombat Pack er Predator, som stammer fra filmen af samme navn.

Hvis du køber Kombat Pack, følger der automatisk en Samurai Pack med, der blandet andet giver dig adgang til nye skins til figurerne Ronin Kenshi, Samurai Shinnok og Jingu Kitana. Som en yderligere bonus til køberne af Kombat Pack, så får de også tidligere adgang til DLC indhold, i forhold til hvornår det kan købes af folk der ikke har investeret i Kombat Pack.

Mortal Kombat X er på vej i en PlayStation 3 udgave, der udgives til sommer.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar