Monster Hunter: World – Første kig på Wildspire Waste Area

Der er blevet udgivet en helt ny video der fremviser noget af den action vi kan se frem til i Monster Hunter: World samt se nærmere på Wildspire Waste området. Et massivt, og hovedsageligt tørt og sumpet område, hvor der huserer kreaturer der prøver at overleve.

I Monster Hunter: World skal spillerne indtage rollen som en jæger der skal gennemføre forskellige missioner der går ud på at jage og nedlægge monstre i et økosystem fyldt med rovdyr – og bytte.

I videoen kan man se flere af de kreaturer man kan forvente at støde på under sine missioner. Disse kreaturer som blandt andet inkluderer Kulu-Ya-Ku, et fuglelignende dyr der ofte ses stjæle andre monstres æg fra Ancient Forest og Wildspire Waste. Den gigantiske Barroth er en returnerende favorit i Monster Hunter serien, og kan ses imens den afmærker sit territorium med mudder alt imens den søger efter sin favorit snacks – myrer. Man skal dog ikke lade sig snyde af dyrets appetit for mindre måltider, da dette kreatur vil angribe alt og alle der kommer ind på dets territorium og kun de modigste af alle jægere kan nedlægge dette dyr.

Monster Hunter: world vil blive udgivet til PlayStation 4 i starten af år 2018.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.