Metal Gear Survive kræver netadgang

At sige Metal Gear Survive har været omgivet af kontroverser, det vil være en underdrivelse. Her tænker vi naturligvis på hvordan seriens skaber Hideo Kojima, valgte at forlade Konami og dermed også den succesrige spilserie efter en række uoverensstemmelser de to parter imellem.

Nu bliver spillet så muligvis endnu mere kontroversielt, for det er nemlig kommet frem at spillet kræver en internetforbindelse for at kunne spilles. Selvom de fleste i dag har deres konsoller koblet på internettet hele tiden, så er kravet om en konstant internetforbindelse alligevel noget der kan genere en del spillere. Dels kan der jo forekomme udfald på nettet eller man kan evt. tage sin konsol med til steder hvor der ikke er internet.

Som ved de fleste andre PlayStation 4 titler, så skal man også være medlem af PlayStation Plus for at kunne spille Metal Gear Survive online.

Metal Gear Survive er planlagt til at blive udgivet i starten af 2018, og det er det første spil i serien der bliver udgivet efter Hideo Kojima har forladt Konami, og dermed har overgivet udviklingen af serien til andre folk.

Spillet udgives i starten af 2018 til PlayStation 4 konsollen.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.