Mere end 70 millioner brugere af PSN hver måned

Det er efterhånden mere end ti år siden Sony introducerede PSN for brugerne af deres spillekonsoller, siden da har PSN udviklet sig til en central del af gaming for mange PlayStation brugere. Faktisk er der mere end 70 millioner brugere af PlayStation Network hver måned!

Man skal dog ikke forveksle brugerne af PSN med medlemmer af PlayStation Plus, men også PS+ har millioner af brugere over hele verden. Faktisk var der i 2016 26.4 millioner medlemmer af PlayStation Plus.

Det er en kraftig vækst i forhold til 2015, hvor der var 20,8 millioner medlemmer af PS+.

Med 26.4 millioner aktive medlemmer af PS+, så tjener Sony rundt regnet ni milliarder, ja MILLIARDER på PlayStation Plus om året. Dog skal man huske at Sony ud af de ni milliarder skal vedligeholde systemet, betale spiludviklerne for de spil som er med i PS+ osv. Men uanset hvad, så er PS+ uden tvivl en ganske god forretning for Sony.

Sony har fremlagt ovenstående tal i forbindelse med afslutningen af finansåret 2016. Det er dog ikke kun antallet af brugere på PlayStation Network som Sony løftede sløret for. De ser også på fremtiden for konsollerne, hvor de blandt andet håber at runde 78 millioner solgte PlayStation 4 konsoller inden udgangen af finansåret 2017.

Derudover vil Sony også have et øge fokus på indhold til PlayStation VR, både hvad angår spil og underholdning inden for film og musik.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.