Madden 15 Super Bowl forudsigelse: EA Sports havde ret!

Madden 15 Super Bowl forudsigelsen var rigtig!

Madden 15 - Super Bowl

New England Patriots vandt i nat dansk tid 28-24 over Seattle Seahawks.

 

Madden NFL 15 Super Bowl forudsigelsen blev for en uge siden simuleret én gang på standard Pro sværhedsgrad ved brug af Super Bowl Matchup med opdateret rosters. Patriots sejr i dette års Super Bowl markerer hermed EA Sports niende korrekte forudsigelse i løbet af de seneste 12 Super Bowls.

Simulationen af denne kamp gav ikke kun det rigtige resultat, men var også utrolig tæt på en række andre ting som antallet af spil, og statistikker. For eksempel fik Patriots deres første point fra et touchdown pass fra quarterback Tom Brady; dog var det Brandon LaFell og ikke Rob Gronkowski der scorede selve touchdown.

New England Patriots’ quarterback Tom Brady kastede til 4 touchdowns og 328 yards, ikke langt fra de forudsagt 335 yards, og 4 touchdowns. New England Patriots receiver Julian Edelman greb 9 pasninger på 109 yards, mod de simulerede 8 grebne pasninger på 106 yards.

Patriots og Seahawks gik til halvlegen med uafgjort 14-14, og ikke som forudsagt hvor Seahawks ville føre 17-14. Selvom simulationen var rigtig med forudsigelsen om at Seahawks ville score de første point efter halvlegen, var det dog på et field goal og ikke et touchdown. Holdet stjal momentum i tredje quarter med et field goal fra Steven Hauschka, og et touchdown fra Doug Baldwin som gav Seahawks en 10 points føring.

Virkeligheden lignede også simulationen i det sidste quarter af kampen, da Brady spillede bolden til Edelman tæt på end zone for derefter at lave det vindende touchdown.

Til stor ærgrelse for Seattle’s fans, så besluttede Seahawks at prøve at spille sig ud af situationen en yard fra end zone, alt imens at uret tikkede. I stedet for at sparke bolden væk, så prøvede Seahawks offensive koordinator Darrell Bevell at lade quarterback Russell Wilson prøve at kaste bolden som blev opsnappet af rookie defensive back Malcolm Butler på mållinjen kun 20 sekunder tilbage i kampen. Det var en beslutning der måske havde kostet Lynch hans andet touchdown som spillet Madden 15 havde forudsagt?

Som forudsagt blev Brady belønnet som kampens MVP, og er nu sammen med den tidligere San Francisco 49’ers quarterback Joe Montana, de eneste spillere der har vundet 3 Super Bowl MVP titler.

Hvis ikke du fik læst forudsigelsen for en uge siden, så kan den læses her.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar