Mad Max får udgivelsesdato + info om PS3 udgave

mad-max

 

Så har Warner Bros. afsløret hvornår Mad Max indtager PlayStation konsollen. Det vil ske d. 4. september 2015, her i Europa.

Mad Max der udvikles af Avalanche Studios, skulle oprindeligt være udgivet tilbage i 2014, men som det er sket med mange spil gennem det sidste år, blev spillets udgivelsesdato rykket.

Planen har været at udgive Mad Max til både PlayStation 3 og 4. Men Avalanche Studios har valgt at droppe udviklingen af Mad Max til den ældre konsol generation.  Da fokus er holdt på den nyeste konsol generation og PC har udviklerne haft mulighed for at levere fantastiske udsigter og effekter der vil udfordre de forventninger der er til hvordan The Wasteland måske ser ud. Med andre ord, så er det bestemt ikke en kedelig, endeløs sanddynge.

Mad Max indtager også biograferne i år, hvor Mad Max: Fury Road har premiere d. 13. maj her i Danmark. Det kan derfor undre sig, at spillet udkommer flere måneder senere i forhold til filmen. Men man må gå ud fra at Warner Bros. og Avalanche Studios har deres grunde til at spillet først udgives til september.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar