Limited edition Star Wars PlayStation 4 bundle på vej

 

 

Som du sikkert ved, så er Star Wars Battlefront på vej til PlayStation 4, ligesom Star Wars universet også kommer til at spille en stor rolle i det kommende Disney Infinity 3.0. Der er mange som ser frem til de to spil bliver udgivet, og forventningerne til de to spil er naturligvis også høje, både hvad angår kvalitet og salgstal.

Hvis du har planer om at købe de to spil og er stor fan af Star Wars universet, så vil det være en god ide at se nærmere på de to bundles som Sony står klar med i forbindelse med udgivelsen af de to spil.

Star Wars bundle

Den første bundle er Star Wars Battlefront som indeholder en PlayStation 4 (500 GB harddisk) der er udsmykket med Darth Vaders karakteristiske maske, derudover er der på konsollens overflade skrevet Star Wars. Det er ikke kun selve PlayStation 4 konsollen der har et unikt udseende, for DualShock 4 controller har også fået et unikt udseende. Den er inspireret af Darth Vaders dragt, og på dens touchpad står der Star Wars.

Bundlen indeholder også spillet Star Wars Battlefront i Deluxe udgaven, som indeholder Han Solo’s Blaster, Ion granater, MPL Ino torpedo (alle tre dele er tilgængelige fra spillets begyndelse) samt to særlige emote nemlig Ion Shock og Victory, der kun er tilgængelige for de spillere der har Deluxe udgaven af spillet.

Men Star Wars bundlen indeholder mere, for den giver dig også mulighed for at downloade fire klassiske Star Wars spil, der ikke tidligere har været tilgængelig på PS4. Det drejer sig om Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter og Star Wars Bounty Hunter. Alle fire spil har fået en overhaling rent grafisk og du kan optjene trofæer i dem.

Star wars disney bundle

Sony er også klar med en bundle der indeholder en PlayStation 4 konsol (500GB harddisk) prydet med Darth Vader og en Dualshock 4 controller inspireret af Darth Vaders dragt. Spillet der følger med i denne bundle er Disney Infinity 3.0 og  Rise Against the Empire Play Set Pack, som indeholder figurerne Luke og Leia, samt Boba Fett. Derudover vil køberne af denne bundle også kunne downloade de fire klassiske Star Wars spil: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter og Star Wars Bounty Hunter.  Der er dog en ting der skal bemærkes omkring Disney Infinity 3.0 Star Wars bundle, den bliver kun tilgængelig et et begrænset antal lande, og på nuværende tidspunkt ved vi ikke om den kommer til Danmark.

Priserne på de to bundles kendes ikke endnu, men de vil snart kunne forudbestilles så de er klar til udgivelsesdatoen d. 17. november.

Hvis du blot ønsker at købe en standart PlayStation 4 og Dualshock 4 controller, sammen med Star Wars Battlefront, så vil der også være mulighed for det. Sony sender nemlig også en bundle på gaden, som indeholder netop dette, altså standart PS4, kontroller, Star Wars Battlefront samt muligheden for at downloade de fire klassiske Star Wars spil.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. SHUT UP and TAKE MY MONEY 😀 😀 😀

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.