Life is Strange: Before the Storm annonceret

I juni måned kan medlemmerne af PlayStation Plus hente spillet Life is Strange uden yderligere omkostninger, og nu kan man snart spille endnu mere i Life is Strange universet. For der er nemlig et helt nyt spil med titlen Life is Strange: Before The Storm.

Som man næsten kan regne ud på grund af navnet, så er det nye spil en prequel til Life is Strange.

Spillets hovedperson er den 16årige Chloe Price, en rebel som på tros af deres store forskelle danner et venskab med Rachel Amber. Rachel er den smukke og populære pige, en pige som alle forventer vil opnå stor succes i livet. Men en familiehemmelighed vender op og ned på alt for Rachel, men via de to umage pigers venskab formår de at overvinde deres dæmoner.

En speciel feature i det oprindelige Life is Strange, var at man kunne spole tiden tilbage. Denne feature vil ikke være tilgængelig i det nye spil, i stedet har udviklerne valgt at skabe en helt ny mulighed i spillet, en feature de kalder Backtalk som de beskriver som et risk/reward system, hvor Chloe kan bruge hendes skarpe tunge til enten at provokere eller opnå det hun vil.

Life is Strange: Before The Storm vil lige som det oprindelige spil blive udgivet i episoder. Den første episode bliver udgivet d. 31. august til PlayStation 4 og vil kunne købes via PlayStation Store.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar