Lego på vej med nye spil til PlayStation

lego logo

Gennem de senere år er Lego gået fra succes til succes med deres spil, og heldigvis vil der kommer flere LEGO spil i 2015, til både PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

Warner Bros. har nemlig meddelt at der vil blive udgivet to nye Lego spil i år. Det drejer sig om LEGO Jurassic World og LEGO Marvel’s Avengers.

LEGO Jurassic World udgives i juni måned. Det er i forbindelse med den nyeste film i Jurassic Park serien, som vises i biografen fra d. 11. juni her i Danmark.

Men det er ikke kun den nye film som er spillets historie. Jurassic World vil nemlig bygge på alle fire film, så der bliver rigeligt med LEGO-dino’er at møde i det nye spil.

LEGO Marvel’s Avengers kommer ikke i forbindelse med en ny film, men bygger dog på de figurere og historier der er kendt fra Avengers universet, nærmere bestemt bygger spillet påhistorierne fra Avengers: Age of Ultron, der vises i biografen fra d. 23. april og tv serien Avengers Assemble.

Warner Bros. har oplyst at LEGO Marvel’s Avengers udgives i efteråret.

Det er TT Games der står for udviklingen af begge spil, Tom Stone fra studiet udtaler ”Dette år bliver det indtil nu største år for LEGO spil, med disse utrolige titler og mange nye ting for serierne. TT Games laver humoristiske LEGO eventyr, der er basseret på nye historier og karaktere på tværs af nogle de kendteste og ikoniske verdner.”

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.