LEGO Jurassic World launch trailer

LEGO Jurassic World udkommet til PS3, PS4 og PS Vita

Det er efterhånden mere end to årtier siden den første film i Jurassic Park serien kunne ses i biografen. Men serien lever stadig i bedste velgående. Dels er der lige kommet en ny film i biografen, men endnu mere interessant, så er LEGO Jurassic World netop udgivet. Dermed er det første gang LEGO og Jurassic Park universerne mødes på konsollerne.

Jurassic World er skabt af svenske TT Games, som også har stået bag tidligere LEGO spil. Dermed er den særlige humor, som LEGO serien er kendt for, naturligvis en del af det nye spil. Jurassic World bygger på alle fire film i serien, så der vil være mulighed for at deltage i nogle af filmenes episke scener.

Tom Stone, Managing Director ved TT Games siger:

“LEGO Jurassic World sætter fansene direkte ind i actionen fra den ikoniske film serie. Fra at spille som en dinosaur, for første gang i et LEGO spil, til at skabe specielle dinosaurusser, så tager LEGO Jurassic World spillerene med på en mindeværdig rejse, af T-Rex størrelse på Isla Nublar og videre”

Spillet giver dig mulighed for at indtage rollen som nogle filmenes kendte karaktere, f.eks. Owen Grady (Spillet af Chris Pratt), Claire Dearing (Spillet af Bryce Dallas Howard) Ian Malcolm (Spillet af Jeff Goldblum) og Dr. Wu (Spillet af BD Wong). I spillet skal du indsamle rav, der indeholder DNA fra dinosaurusser. Herefter kan du fremstille din helt egne dino samling. Det hele foregår i en open world, hvor du frit kan bevæge dig rundt på Isla Nublar og Isla Sorna.

Sammen med spillets udgivelse er der også DLC udvidelsespakker.

Jurassic World DLC Pack giver adgang til seks nye karaktere, to nye køretøjer, nemlig Jurassic Response Unit og  Jurassic World Shuttle.

Hvis man ønsker endnu mere indhold kan man købe enten Jurassic Park Trilogy Pack #1 og Jurassic Park Trilogy Pack #2.

Med Jurassic Park Trilogy Pack #1 får du tre nye karaktere og Animal Control Vehicle.

Jurassic Park Trilogy Pack #2 giver adgang til yderligere tre karaktere og Ian Malcolms San Diego Cruiser.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar