LEGO Jurassic World – Anmeldelse

LEGO Jurassic World - CoverTitel: LEGO Jurassic World

Platforme: PS4, PS3 & PS Vita (Anmeldt på PS4)
Antal Spillere: Op til 2 i lokalt co-op
Udvikler: TT Games
Udgiver: Warner Bros. Interactive Entertainment
Udgivelsesdato: 12/06-2015

 

En rejse der har været 65 millioner år undervejs, kommer nu endelig i et familievenligt adventure spil der giver dig muligheden for at gennemspille de bedste øjeblikke fra alle fire Jurassic Park film.

LEGO Jurassic World er det seneste skud på stammen fra Traveller’s Tales, holdet bag det altid populære LEGO spil.
LEGO Jurassic World er blevet udgivet på samme tid som filmen af samme navn er udkommet, og selvom der er mange af de ting som vi elsker ved LEGO spillene, så kunne noget tyde på at spillet er blevet hastet igennem systemet, for at kunne blive udgivet på samme tid som filmen.

LEGO Jurassic World - 5

Det er ingen hemmelighed at LEGO spillene mere eller mindre har fulgt den samme opskrift i løbet af de seneste 10 års tid, siden LEGO Star Wars blev udgivet. Det er en meget populær opskrift, som da også ses på hvor hurtigt spillene ryger ned af hylderne hver gang et nyt spil udgives.
LEGO Jurassic World er ikke anderledes end de tidligere spil: Du smadrer og bygger dig vej igennem en række baner der fortæller historierne fra de tre tidligere Jurassic Park film, og det nyeste skud på stammen; Jurassic World.

Historie:

Banerne føles som alle andre LEGO spil. Ud over tilføjelsen af dinosaurerne, så er action og puzzles som kræves for at klare hver bane som taget ud af ethvert af de tidligere LEGO spil uden de helt store forskelle.
Det er stadig utrolig sjovt at spille, men den generiske skabelon er ved at blive en smule trættende, og personligt føles det som om at serien har brug for en overhaling og nytænkning.

I det øjeblik LEGO Jurassic World smides i maskinen er det tydeligt at spillet er blevet hastet igennem produktion for at have det klart til filmens udgivelse. Der er en del glitches og andre små fejl.
Den tilfældige ”fryse glitch” er ikke fremmed for kendere af LEGO spillene, og desværre heller ikke i dette spil. Spillet har det med at fryse tilfældige steder fra tid til anden. Figurerne kan også sidde fast i de forskellige områder, og nogle gange er det slet ikke muligt at skifte karakterer.
Efter så mange spil bygget med samme skabelon kunne man have håbet på at de havde rettet disse gentagne fejl, og det er en skam at det ikke er blevet gjort, for uden fejlene ville spillet være rigtig godt og endnu sjovere at spille.

LEGO Jurassic World - 11

Grafik:

Grafisk ser LEGO Jurassic World rigtig godt ud – Det er nok det flotteste LEGO spil til dato.
Figurerne står rigtig godt og skarpt, og baggrundene er utrolig flotte.

Det visuelle er dog altid svært at gennemgå i et LEGO spil, alene af den grund at spillene prøver at efterligne en verden som vi allerede kender og har set på film, men med deres egen fortolkning.
Endnu engang må man dog sige at der er ramt plet med flotte gengivelser af de frodige baggrunde på Isla Nublar, Isla Soma og dinosaurerne selv.

Det hele ser rigtig godt ud, men der er dog ikke noget banebrydende over det, og det hele føles meget typisk som resten af LEGO serien.

LEGO Jurassic World - 12

Lyd:

Lyd-oplevelsen er ganske fin i spillet. De famøse brøl og skrig fra de forskellige dinosaurer er til stede, og gør at man kommer i den rigtige Jurassic World stemning. Tyrannosaurus Rex’s jordrystende brøl er også til stede.
Musikken er ligeså episk som man husker det fra filmene og dem som har set filmene kommer på en nostalgisk tur ned af ”memory lane”.

Stemmerne i spillet er dog en blanding af nye lydoptagelser og lyd taget fra filmene, og selvom dette gør spiloplevelsen mere autentisk og underholdende, så betyder det også at i nogle tilfælde, virker lydkvaliteten en smule dårlig.

Men dette kan dog ikke tage fokus væk fra at spillet generelt leverer et solidt og godt soundtrack.

Gameplay:

Gameplayet er først og fremmest rigtig sjovt. Der er som i de tidligere LEGO spil, små puzzles man skal gennemføre, alt sammen udført i den LEGO stil som vi alle er kommet til at elske.
Dog kan disse puzzles til tider være ret svære da det nogle gange er meget uklart hvad man skal gøre for at kunne komme videre. Dette er desværre et generelt ”problem” i størstedelen af LEGO spillene. I sidste ende, hvis man er ihærdig nok, så skal man nok finde vejen frem, men som regel ikke uden en del frustrationer og udbrud.
Dette er naturligvis ikke et stort problem, men med tanke på de lidt yngre spillere som sikkert vil spille denne titel, kunne holdet bag titlen måske godt have gjort tingene en anelse nemmere.

Landkortene på øerne er ret store og muligheden for at kunne free roame er et fantastisk tiltag.

LEGO Jurassic World - 2

Ligesom i de andre LEGO spil, foreligger muligheden for at kunne spille 2 player co-op med en ven eller vælge at gennemgå eventyret alene.
LEGO Jurassic World byder også på muligheden for at lave egne dinosaurer.
I denne del kan der virkelig forekomme nogle rigtig sjove indslag med mærkværdige hjemmelavede dinosaurer.

Under bestemte dele i spillet, får man kontrollen over bestemte dinosaurer, et tiltag der både er sjovt og kan være ret så destruktivt.

Til trods for den generiske skabelon som spillet er bygget op om, så er LEGO Jurassic World stadig rigtig sjovt at spille.

Konklusion:

Hvis du er fan er LEGO spillene, så vil du bestemt ikke blive skuffet med LEGO Jurassic World.
Trods de glitches der kan forekomme i spillet, så er det ikke noget der ødelægger alt for meget af nydelsen i spillet.
Spillet er temmelig ensformigt og bygget på samme måde som de tidligere, så hvis du allerede er træt af LEGO spillene fra fortiden, så vil du nok ikke føle at der er meget at byde på i dette spil, udover at have muligheden for at spille som Tyrannosaurus Rex, men er du stadig LEGO fan, så er der masser at lave og nyde i dette spil.

LEGO Jurassic World Anmeldelse
  • Historie
  • Grafik
  • Lyd
  • Gameplay
3.8

Resume:

Hvad angår indhold i spillet, så er der bestemt megen værdi for pengene, og vi vil vove den påstand at det er et must-buy for de små familier og fans af LEGO serien./p>

Plus Stor og åben verden
Plus Rigtig flot grafisk
Plus Sjovt at lave sine egne dinosaurer

Minus Til tider mange glitches

Minus Kan virke lidt ensformigt

Minus De forskellige puzzles kan være ret svære at finde ud af

Sending
User Review
0 (0 votes)

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.