LEGO Dimensions vil inkludere en række ikoniske figurer.

lego-dimensions-1

Alt tyder på at LEGO Dimensions bliver et banebrydende spil. Dels vil det give spillerne mulighed for at bygge og genbygge alle gadgets og fartøjer der er en del af spillet i forskellige kombinationer og dermed skabe et utal af muligheder.

Der vil være mulighed for helt igennem unikke kombinationer, da spillet rummer en lang række forskellige figurer, som f.eks. inkluderer The Simpsons, Doctor Who, Ghostbusters, Portal, Jurassic World, Midway Arcade, LEGO® Chima og Scooby Doo!.

Flere af de nævnte universer har aldrig tidligere været en del af computerspil, men nu får spillerne altså mulighed for at bygge og lege med dem både i den virkelige verden og den virtuelle.

Vi har tidligere skrevet om de Play Sets der allerede er annonceret, nemlig The Lord of the Rings, The LEGO® Movie, The Wizard of Oz, LEGO® Ninjago og Back to the Future.

Spillerne kan med LEGO Dimensions’ Level Packs, Team Packs og Fun Packs kombinere de forskellige universer på uendelige måder og dermed skabe deres eget skræddersyede spil.

Spillerne kan f.eks.bruge LEGO klodserne fra Starter Pack til at bygge LEGO Batmobilen, der gør det muligt for spillere at aktivere accelerationsknapper. Batmobilen kan derefter genopbygges og omdannes til LEGO Batblaster fartøjet, som tilføjer en Sonar Smash, der er et sonarskydevåben med evnen til at ødelægge LEGO sonar klodser. Køretøjet kan desuden gen-genopbygges som LEGO Sonic Batray fartøjet, der tilføjer et særligt angreb i form af en spærreild af missiler

Spillet udgives til PlayStation 3 og PlayStation 4 d. 2. oktober

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar