Lead Animator forlader Bioware og Anthem

Inden den nuværende konsol generation var det mere eller mindre nødvendigt at investere i en PC hvis man ønskede at tage del i et Massively Multiplayer Online spil, men sådan er det ikke længere, gennem de seneste år er der sket et markant skred i udviklingen af denne type spil til konsollerne, hvilket blandt andet ses med titler som The Division og Destiny.

Bioware er i gang med udviklingen af deres bud på hvordan et MMO spil skal være, med titlen Anthem. Flere spillere har allerede givet udtryk for, at de ser frem til at se Biowares bud på denne type spil, mens andre er mere skeptiske, og blandt andet peger på at spillet umiddelbart minder en del om Destiny.

Men udviklingen af spillet har ramt et mindre bump på vejen, for Anthems Lead Animator, Steve Gilmore, har nemlig forladt studiet. Hvorfor Gilmore og Bioware har valgt at gå hver sin vej, det vides ikke. Men beslutningen er meldt officielt ud.

Det er heller ikke meldt ud hvem der skal overtage positionen som Lead Animator på spillet.

Om dette skifte får betydning for spillets udgivelsestidspunkt, det vides heller ikke, men spillet skal efter planen udgives i 2018, så der er med andre ord fortsat tid til at finde den rigtige person til jobbet.

Anthem udgives til PlayStation 4.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.