Last of Us: Ingen rabat til dem der vil opgradere fra PS3 til PS4 udgaven

tlos remastered

I forbindelse med genudgivelsen af The Last of Us på Playstation 4, har PlayStation Blog haft en længere omtale af spillet og hvordan det i Playstation 4 udgaven vil køre i 1080p og med 60 fps, hvor PlayStation 3 udgaven ”kun” kørte i 720p og med 30 fps. Man vil dog også have mulighed for at indstille spillet til kun at køre med 30 fps, hvis man ønsker det, i PlayStation 4 udgaven.

Flere ejere af PlayStation 3 udgaven håbet på der ville være rabat, hvis de købte PlayStation 4 udgaven. Netop det spørges der ind til på PlayStation Blog, og desværre er det ikke et positivt svar der kommer. Fred Dutton fra Sony Computer Entertainment svarer: ”Desværre, der er ingen opgraderings rabat”

Da Sony sendte Playstation 4 på gaden var der ellers en række spil, hvor man kunne opgradere sin Playstation 3 udgave til Playstation 4 mod et mindre beløb. Men som sagt vil det ikke blive muligt med The Last of Us.

En del af begrundelsen kan være at spillet udgives som en ”Game of the Year”-udgave, hvor al hidtidig udgivet DLC er inkluderet i spillets pris. Det er naturligvis med til at give spillet betydeligt mere indhold end hvad standart udgaven på PlayStation 3 rummede.

Spillet udgives til Playstation 4 d. 30. juli.

Kilde: blog.eu.playstation.com

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar