Lange udsigter til en PS+udgave af Driveclub

driveclub 1

Da Driveclub blev annonceret, blev det hurtigt et af de mest ventede spil, med sin fantastiske grafik og sociale gameplay. Hypen blev ikke mindre af, at der ville komme en særlig PlayStation Plus udgave af spillet. Oprindeligt skulle spillet være udgivet på samme tid som PlayStation 4 sendt på gaden i november 2013. Sådan gik det som bekendt ikke, spillet endte med at blive udskudt i tæt på et år inden det blev udgivet i oktober måned 2014. Desværre viste det sig at spillet var så fejlbehæftet, at det var stort set umuligt at spille. Det fik udviklerne fra Evolution Studios og Sony til at trække PlayStation Plus udgaven tilbage, oprindeligt skulle det have været en kort udskudelse, men nu hvor vi nærmer os marts er det forsat ikke udgivet og ifølge Driveclubs Twitter profil, så vil det forsat tage lang tid inden medlemmerne af PlayStation Plus kan prøve kræfter med spillet.

Det er brugeren Devil-Dog1977 der spørger om Plus udgaven, da spillet i sin fulde version efterhånden virker stabilt. Driveclubs svar er desværre nedslående, da de skriver at de er på vej, men der fortsat er meget der skal gøres ved serverne, for at kunne klare PS+ udgaven.

Det er skuffende, at PlayStation Plus brugerne ikke kan komme i gang med spillet, for Driveclub er smukt og rummer masser af fantastisk gameplay. Desværre kan det ende med spillet bliver glemt, da der er så mange store titler på vej, inden for den næste periode.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar