Lange udsigter til Driveclub PS+ udgave

driveclub 1

Da Sony udgav det længe ventede Driveclub i oktober måned, var der mange PlayStation Plus brugere der sad klart til at hente den særlige PlayStation Plus udgave af spillet. Men det viste sig desværre at spillet havde store problemer, med online delen. Derfor valgte Sony at udskyde udgivelsen af PS+ udgaven af spillet, og i stedet for have fokus på at sikre et stabilt spil til de kunder der har betalt for den fulde version af spillet.

Det er efterhånden lykkedes at få styr på det og spillet fungere såvel off- som online. Derfor har en del brugere haft forhåbninger om at der snart ville blive åbnet op for, PlayStation plus kunderne kunne hentede den lovede version af spillet, men desværre ser det ud til, at det endnu har lange udsigter. Udviklerne af svarer på Twitter en bruger på denne måde:

”cbrigante2 Vi har stadig meget arbejde med at forbedre server kapaciteten og ydelsen før alle på PS+ kan være med. Vi vil holde jer opdateret”

Med andre ord, så kan det tyde på PlayStation Plus brugerne igen må ruste sig med god tålmodighed, for med denne udmelding kan man frygte det vil tage måneder inden spillet bliver en del af PlayStation Plus pakken.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Det er nok den største skuffelse syntes jeg.. Har slet ikke været de penge værd.

  2. Selve spillet kan jeg godt lide, men de store server problemer har desværre ødelagt store dele af spillet. Grafisk er det smukt, og gameplayet er også godt, men det har bare været for ustabilt

  3. Jeg forstår udemærket frustrationerne, men synes alligevel at det er synd at folk der har købt spillet tager så stor afstand fra det inden det overhovedet er blevet gjort gratis hvor alle kan være med 🙁

  4. Synes spillet er genialt, og jeg har haft stor glæde af det, de problemer der har været med spillet kom først på udgivelses dagen.

  5. Pingback: Sony & Evolution er flove over DriveClub lancering - PlayStationInfo

  6. Pingback: DriveClub – Nye baner bliver gratis - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.