Kvinderne indtager Battlefield 1

EA har indtil nu været ganske tilbageholdende omkring indholdet af deres kommende udvidelse kaldet In the Name of the Tsar, men de har nu afsløret at der vil være mulighed for at kæmpe som kvindelig soldat på russisk side.

Du tænker måske ”Kvindelige soldater i første verdenskrig? Der var da ikke kvindelige soldater i den krig” Men jo, russerne havde faktisk flere bataljoner bestående af kvindelige soldater.  Disse bataljoner fik navnet Kvinders Bataljon af Død. Den første kvindelige bataljon blev skabt under ledelse af Maria Bochkareva, bataljonen bestod af omkring 2000 kvinder i alderen 18 – 40 år.

Hvis man troede en kvindelig bataljon ville være blidere end en mandlig, så viste det sig hurtigt at man tog fejl. Bochkareva blev hurtigt kendt som en yderst autoritær leder, som ikke lyttede til soldaterne. Derfor endte det med at størstedelen af soldaterne forlod bataljonen som endte med at bestå af cirka 300 soldater.

Bataljonen deltog i Kerensky offensiven, hvor de befandt sig sammen med mandlige soldater fra andre bataljoner. Da offensiven blev indledt og der blev givet ordre til soldaterne skulle forlade skyttegravene var mændene i første omgang modvillige, men kvinderne fra Kvindernes Bataljon af Død var mere frygtløse og forlod skyttegravene og indledte angrebet. De endte med at indtage dele af tyskernes skyttegrave, men desværre kom der aldrig enheder til at afløse dem, hvorfor det område der var indtaget hurtigt blev mistet igen. Men kvinderne havde bevist deres værd på slagmarken.

EA har endnu ikke afsløret hvornår du udgiver In the Name of the Tsar, udover at det vil ske sidst på sommeren. Men mon ikke EA afslører meget mere om deres planer med udvidelsen under EA Play i juni måned?

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.