Kvindelige landshold vil være en del af FIFA 16

Det er efterhånden 22 år siden EA sendte det første FIFA spil på markedet.

Gennem hele seriens levetid har EA holdt fokus på herrefodbold. Men i forbindelse med den næste udgivelse i serien, går EA nye veje. De har nemlig valgt at inkludere kvindefodbold i spillet, så du i FIFA 16 vil kunne spille med et udvalg af kvindelige landshold.

Nærmere bestemt drejer det sig om landsholdene fra England, USA, Australien, Brasilien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Mexico, Spanien og Sverige.

Direktør ved EA Sports David Rutter siger:

”At bringe nogle af de bedste kvindelige spillere og hold i verden til vores franchise er en kæmpe begivenhed for EA Sports, og vi er lige så glade for at give millioner af fans en ny måde at spille”

Han forsætter med at sige:

”Vi sikre at fans får en autentisk oplevelse, når de spiller med kvindernes nationalhold, takket været vores innovative player capture og reference tools, sammen med den sofistikerede gameplay platform ,som vi vil forsætte med at udvikle til FIFA 16”

De kvindelige landshold kan bruges i en række game modes som f.eks. Kick Off, en offline turnering og i online venskabskampe.

EA har i forbindelse med tilføjelsen af de kvindelige landshold, brugt motion capture på fire af medlemmerne af det amerikanske kvindelandshold. Det er med til at sikre et realistisk gameplay, når spillerne går, løber og sprinter i kampene. Derudover har EA også gjort brug af en hovedscanner til turneringer og kampe rundt om i verden, for at kunne genskabe ansigter og hårstil ved de forskellige spillere, som nu bliver en del af FIFA serien.

FIFA 16 udgives efter planen til september.

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Så kan det være at Anders langt om længe også vil være med 😀

Smid endelig en kommentar