Konami vil have fokus på smartphones og tablets

konami-logo

Der har været en del uro omkring Konami, siden de valgte at sige farvel til Hideo Kojima tidligere på året. Nu har Konamis direktør Hideki Hayakawa, så udtalt sig om hvor Konami i fremtiden vil have fokus og det er desværre ikke på konsolmarkedet.

Han siger ”Gaming har bredt sig til et antal platforme, men når alt kommer til alt, så er den platform der er tættest på os, den mobile. Fremtiden for gaming er det mobile marked. Med multiplatform spil, er der ikke nogen grund til at opdele markedet i kategorier længere. Mobiler vil indtage en ny rolle, med at linke den brede befolkning til spilleverdenen.

Vi vil forfølge mobil spil aggressivt. Vores hovedplatform vil være mobilenheder”

Hideki Hayakawa siger naturligvis ikke direkte, at Konami forlader konsolplatformen fuldstændig, men alt tyder desværre på det.

Konami har kun et spil på vej til konsol, det drejer sig om Metal Gear Solid: The Phantom Pain.

Hvad der fremadrettet skal ske med en af de mest ikoniske spilserier, står hen i det uvisse. Meget kan dog tyde på, at også den bliver en del af Konamis mobil satsning for Hideki Hayakawa siger:

”Vi håber at vores oversøiske spil som MGSV og Winning Eleven forsat vil gøre det godt, men vi tænker altid på hvordan vi kan skubbes vores franchises over på mobilerne.”

Så meget tyder på serier som Silent Hill og Metal Gear Solid i fremtiden forlader den store skærm via PlayStation, for i stedet at indfinde sig på en lille mobilskærm via telefonen eller en tablet.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar