Konami dropper udviklingen af Silent Hills

Silent Hills

Et af de meget ventede gyserspil, Silent Hills, er nu officielt blevet droppet af Konami. Det sker efter de har afbrudt samarbejdet med Hideo Kojima, som er manden bag den episke Metal Gear Solid serie.

Kojima og filminstruktør Guillermo Del Toro, stod sammen bag udviklingen af spillet Silent Hills. Del Toro bekræftede tidligere på ugen, at hans samarbejde med Kojima omkring Silent Hills var droppet. Det har fået Konami til at udsende en meddelelse, hvori de bekræfter at den videre udvikling af spillet nu er droppet.

Spillet blev oprindeligt annonceret sidste år, da man sendte en spilbar teaser ud. Hovedpersonen i spillet, skulle spilles af Norman Reedus og figuren i Silent Hills skulle ligne ham. Men nu er den videre udvikling af spillet altså droppet.

Konami skriver i deres meddelelse:

 Konami er bundet til nye Silent Hill titler, men det nuværende Silent Hills projekt, udviklet med Guillermo del Toro og ligheden med Norman Reedus vil ikke forsætte.

 Omkring Kojima og Del Toro involvering i fremtidige Silent Hill projekter, så er der samtaler i gang, hold jer venligst klar til fremtidige annonceringer.

Den spilbare teaser trailer, med titlen P.T er nu fjernet fra PlayStation Store.

Det er dog ikke kun på spil siden der har været drama omkring Konami, udover at de nu har droppet Silent Hills titlen, Kojima har forladt firmaet og de har ændret navnet på Kojima Productions til Konami Digital Productions, så har de også frivilligt valgt at opgive deres plads på børsen i New York.  Begrundelsen fra Konamis side er det ikke er økonomisk forsvarligt at opretholde pladsen.

Det at de forlader børsen i New York, kan skyldes en intern rekonstruktion af firmaet. Det er meget sandsynligt, når man ser på de ovennævnte forandringer, der er foretaget i firmaet. Konami har forsat plads på børserne i London og Tokyo.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar