Kommer PlayStation 5 i 2019?

PlayStation Logo

Det kan næsten virke omsonst at tale om den næste generation af PlayStation, men ikke desto mindre så begynder spekulationerne allerede nu, om hvornår Sony måske sender en PlayStation 5 på gaden.

Det er Webbush, der er et amerikansk investeringsrådgivnings selskab, der er kommet med deres bud på hvornår en ny konsol fra Sony vil gøre sit indtog.

De mener det kan ske i 2019 eller senest i 2020.

Wedbush analytiker Michael Pachter siger:

Det vil overraske mig, hvis vi fik en næste generation konsol i 2018, vi får måske en i 2019. Vi vil få en i 2020, så jeg tror denne generation vil holde i syv år. Så den får en længere levetid end fem år.

Så når alle har et 4K tv, tror jeg at vi får en ny konsol, hvor man kan lave ting i 4K

PlayStation 3 konsollen var på markedet i syv år, inden PlayStation 4 afløste den som Sonys flagskib på konsolmarkedet.

Det er også værd at bemærke, at selvom der er kommet en ny og mere kraftfuld konsol på markedet, så er PlayStation 3 konsollen bestemt ikke hverken glemt eller begravet, der er fortsat en stor gruppe spillere der bruger den, den bliver da også forsat produceret og solgt af Sony, ligesom der forsat også kommer nye spil til konsollen.
PlayStation 2 konsollen blev produceret fra 2000 – 2012, mens det de seneste ny producerede spil blev sendt på gaden i 2014.

Uanset hvad, så bliver det spændende at se hvad fremtiden byder inden for hardware på konsolmarkedet. Allerede inden PlayStation 4 og Xbox One blev sendt på gaden, havde mange analytikere og eksperter talt om tiden var løbet fra spillekonsollerne, og at markedet for konsollerne simpelthen ville forsvinde. Men når man ser på salgstalende for PlayStation 4, så virker det ikke til det holder stik. Som bekendt, så har PlayStation 4 konsollen siden den blev sendt på gaden i november måned 2013 solgt intet mindre end 36 millioner og umiddelbart er der intet som tyder på slagstalende er faldende.

Shuhei Yoshida, der er øverst direktør for Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, har sagt at der vil komme en PlayStation 5, såfremt udviklerne ønsker det. Men mon ikke Sony allerede ny er i gang med at ideudvikle til en kommende PlayStation 5? Planlægningen af PlayStation 4 konsollen begyndte tilbage i 2008, altså fem år inden den blev tilgængelig i butikkerne.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.