Køb PlayStation 4 i guld

tumblr_nbwqz14PAw1su2yb5o1_500

Det italienske firma Gatti Luxury Lab har startet en produktion af PlayStation 4 konsoller udført i 9 karat guld. Nærmere bestemt bruges der 256 gram guld til at fremstille den særlige PlayStation 4. Marco Gatti, der er eksport manager i firmaet siger ”Det er til dem som vil have noget eksklusivt” og man må sige det er en konsol til de få udvalgte, da prisen nok vil skræmme de fleste, den koster nemlig rundt regnet 80.000 kr + moms og told. Men der er åbenbart kunder der vil betale prisen, for Marco Gatti siger at de solgte den første konsol øjeblikkeligt. Han udtaler videre ”Andre firmaer sælger guldbelagte konsoller, det er ikke det vi gør. Vi sælger konsoller lavet i massivt guld”

Så hvis du synes den nye hvide PlayStation 4 konsol er for almindelig, så kan det ske du skal tage en tur omkring San Benedetto del Tronto, hvor Gatti Luxury Lab holder til. Du kan naturligvis også kontakte dem via deres hjemmeside http://www.gattiluxurylab.com/

Marco Gatti driver Gatti Luxury Lab sammen med sine to brødre, der begge er guldsmede. Udover at de laver forskellige smykker, så har de også specialiseret sig i at lave bling udgaver af forskellige populærere gadgets.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.