Kingdoms Hearts III bliver nok ikke det sidste spil i serien

Kingdom Hearts logo

Rundt omkring i verden findes der millioner af fans af Kingdom Hearts serien og der er gode nyheder til hver og en af dem. Seriens instruktør Tetsuya Nomura har nemlig udtalt at der endnu ikke er tænkt på nogen afslutning af serien. Dermed ser det ud til der også vil udkomme nye spil i serien efter udgivelsen af Kingdom Hearts, som Square Enix er i gang med at udvikle netop nu.

Tetsuya Nomura siger:

Samtalen omkring afslutningen af Kingdom Hearts er aldrig kommet op mellem mig og Disney, så jeg ved ikke hvad deres intentioner er. Men under skabelse af Kingdom Hearts, med hver generation tænker jeg for mig selv ”Dette bør være noget som ikke kan skabes af Disney alene” Det skal være noget der er unikt for Kingdom Hearts. Så det handler om hvor længe jeg kan blive ved med at skabe Kingdom Hearts. Jeg ved ikke om fansene ville nyde det så meget, hvor det kun var Disney, hvis det ikke var en kombination mellem Disneys og min egen kreativitet

Der er ingen tvivl om at det unikke udtryk der er i Kingdom Hearts serien ville forsvinde hvis ikke Tetsuya Nomura og resten af teamet ved Square Enix stod bag det, og netop derfor må man håbe at samarbejdet mellem dem og Disney holder mange år ud i fremtiden, så de kan forsætte med at skabe denne helt unikke serie i fremtiden.

Men mon ikke både Disney og Square Enix gerne vil forsætte samarbejdet, da de udover at skabe gode spil også tjener gode penge på serien.

Kingdom Hearts III har endnu ikke fået nogen udgivelsesdato.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.