Kingdom Come: Deliverance – udgivelsesdato samt trailer

Kingdom Come: Deliverance vil blive udgivet til PlayStation 4
den 13. februar 2018

 

At blive en stærk kriger er kun én måde at opnå succes på i Kingdom Come: Deliverance. Der er masser af andre stier at vælge imellem i dette spændende middelalderlige spil, der indeholder over 1 million skrevne ord i baggrundshistorien. Det er mere end det dobbelte af det ellers så gennemførte ’Lord of the Rings saga’.

Kingdom Come: Deliverance er et RPG spil med en historiedreven åben-verden, der lader dig fordybe i et episk eventyr i det Hellige Romerske Rige. Hævn dine forældres død mens du kæmper mod invaderende styrker, fortsæt med quests og tag indflydelsesrige valg.
Udforsk majestætiske slotte, dybe skove, blomstrende landsbyer og utallige andre realistiske indstillinger i middelalderens Bøhmen.

  • En massiv og realistisk åben verden: Majestætiske slotte og store marker der alle er udført i fantastisk avanceret grafik.
  • Ikke lineær historie: Løs forskellige quests på flere måder, og oplev derefter konsekvenserne af dine beslutninger.
  • Udfordrende kampe: Distance, snigen eller direkte angreb. Vælg dine våben og udfør dusinvis af unikke combos i kampe der er ligeså spændende som de er nådesløse.
  • Karakter-udvikling: Vælg dit udstyr, forbedre dine evner og optjen nye goder.
  • Dynamisk verden: Dine handlinger påvirker folkets reaktioner omkring dig. Kæmp, stjæl, forfør, true, overtale eller bestikke folk. Det er helt op til dig.
  • Historisk nøjagtighed: Mød de rigtige historiske karakterer, og oplev det ægte udseende og følelsen af middelalderens Bøhmen.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.