Kan man skabe et Uncharted 5 uden Nathan Drake?

Uncharted_logo

Som bekendt så udgives det 4. spil i Uncharted serien i 2016. Det skulle ifølge Naghty Dog være det sidste spil i serien med hovedpersonen Nathan Drake, men hvad så med et Uncharted 5, kan det skabes uden Nathan Drake?

Forfatteren til Uncharted 4: A Thief’s End Josh Scherr mener godt det kan lade sig gøre, men at det bliver svært.

Han siger følgende til PlayStation Magazine UK

Jeg tror at en af de ting der er godt ved denne serie er at vi har skabt dette..jeg hader at bruge ordet univers for Marvel har overbrugt det, men vi har skabt denne verden hvor gamle civilisationer forsat er uopdagede og der er masser af karismatiske og skrupelløse skattejægere findes for at jagte dem

Jeg går ud fra at man kan fortælle en historie i den verden uden Nathan Drake, men det vil….på nogle måder være svært at forestille sig

Så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer for en af de mest succesfulde spilserier, vil udviklerne prøve at holde fast i Nathan Drake eller byder seriens fremtid på spil uden Nathan Drake?

Man kan sige at vi heldigvis ikke skal forholdes os til det endnu, dels kommer Uncharted: The Nathan Drake Collection på Playstation 4 i oktober måned. Den samling giver os mulighed for et gensyn med de tre første spil i serien. Næste år kommer det nye spil, A Thief’s End så, også til PlayStation 4. Så der er altså forsat masser af liv i den kære Nathan Drake.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.