Julegave ideer til gamerfolket

Vi kender det alle sammen: Man jagter rundt for at finde den perfekte gave, men man ender med at købe nogle trivielle og ordinære ting. Men sådan behøver det ikke være i år, hvis du kender en PlayStation fan, så har vi fundet frem til den perfekte gave til vedkommende. Men du skal muligvis have et gavebudget der er lidt større end gennemsnittet.

Det er nemlig muligt at bestille et sofabord, der er en tro kopi af Sonys Dualshock 3 controller, der blev og bliver brugt til PlayStation 3 konsollen.

Bordet bliver håndbygget af det amerikanske firma WoodCurve. Det er bygget op i krydsfiner i birketræ, med en top af hærdet glas. Der er naturligvis et lille skab indbygget i bordet, så man kan have sine spil, controllere osv. opbevaret forsvarligt.

Som vi skrev tidligere, så skal gavebudgettet være lidt større end gennemsnittet, bordet koster nemlig 21.613.83 kr. Det er værd at nævne at firmaet som udgangspunkt ikke sender varer til Europa, men mon ikke der kunne findes en løsning på det problem, hvis man virkeligt ville have bordet?

Hvis du kender en som ønsker sig et sofabord udformet som en Xbox controller, så kan firmaet også klare det. Den er dog betydeligt billigere, da den kun koster 8.638.33 kr.

Derudover kan firmaet blandt andet også levere en bogreol, der ligner R2D2.

Kig ind på deres Etsy side, men kontakt dem hellere inden du køber noget.

WoodCurve

Hvis du har et mere moderat gavebuget, men stadig gerne vil glæde gamerne, så kan du jo overveje at købe et stykke sæbe udformet som en Dualshock 3 eller Dualshock 4 controller!

Disse sælges også via Etsy, hvor det er Nerdy Soap som sælger dem. Et stykke sæbe, uanset om du køber Dualshock 3 eller Dualshock 4 koster 100 kr. stykket.

Nerdy Soap sender til Danmark, så her er der ingen problemer med at bestille. Du kan se de forskellige sæber HER

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.