Jule-patch klar til GTA Online

GTA jul

Man fristes til at bryde ud i Jingle Bells, eller måske er det mere passende med AC/DCs Hells Bells, når julen nærmer sig og Rockstar sender en ny patch på gaden for at fejre højtiden, for man ved at julestemningen vil sprede sig i den gode by Los Santos, sneen vil dale og julemanden vil være at finde på ethvert gadehjørne. Kort sagt: Grand Theft Autos jule opdate er på gaden.

Patchen fylder kun 94MB på PlayStation 3, mens den på PlayStation 4 fylder 1.23GB, men så er der også julestemning for alle pengene, eller rettere bytesene.

GTA jul2

Der vil i forbindelse med denne patch også blive åbnet op for en række nye våben og biler. Ved Ammu*Nation kan der købes en raketkaster som har Infrarøde missiler, derudover er der også mulighed for at købe nye landminer der udløses af bevægelse….Så det er da en gave der vil overraske vennerne. Begge dele vil være en fast del af GTA Online, også efter fejringen af julen.  Et andet våben vil dog være en meget begrænset tid på, nemlig en fyrværkeri afskyder, som kun er tilgængelig juleaftensdag, 1. juledag, nytårsaftensdag samt 1. nytårsdag.

GTA jul1

Der er som nævnt er der også en række biler med i denne patch, nærmere bestemt drejer det sig om Bravado- Rat-Truck, som koster 37.500, Vapid Slamvan til 49.500, Dewbuchee Massacro (Racecar) til 385.000 og sidst men ikke mindst Dinka Jester (Racecar) til 350.000.

Der er naturligvis også gaver fra Rockstar nu det er jul, derfor kan man kvit og frit ifører sig en dejlig julepyjamas, en flot jule sweater, nye tørklæder, hatte, masker og flere andre ting.

GTA jul3

Udover de nævnte ting her, er der flere andre ting i denne patch, så det er bare med at starte sit spil op og lade jule”freden” sænke sig.

Husk du kan læse vores nyhed om de kommende Heists missioner i GTA Online HER

Du kan også blive en del af vores Crew i GTA, læs mere om det HER

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Ohhh hvor fedt 🙂
    Så skal der leges i sneen igen i år.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.