Ironcast fører krig med sig til PlayStation

Dreadbit’s steampunk titel, Ironcast forbereder sig på krig

 

Ironcast - Logo

Indie udviklerholdet fra Dreadbit og udgiveren Ripstone, har annonceret at deres tur-baseret steampunk spil Ironcast, vil være klar på krig senere på året.

Ironcast er inspireret af Victoriansk æra science Fiction forfattere som H.G. Wells og Jules Verne, og foregår i en spændende alternativ historie, i en tid hvor raffinerede mænd og kvinder i høje hatte befalede gigantiske mekaniserede krigsmaskiner, der nedlagde fjenderne af det britiske imperium.
Spillere tager kontrollen over en 7 meter høj krigsmaskine der kaldes en Ironcast.
De må herefter stå ansigt til ansigt mod en invaderende styrke af fjendtlige Ironcast maskiner for at forsvare 1880’ernes Victorianske England.

Kampene udkæmpes ved at generere ressourcer som driver Ironcast’s forskellige våben og systemer.
Spillerne skal herefter vælge, hvordan disse skal bruges, enten offensivt for at lamme og ødelægge deres modstandere, eller defensivt, hvis der er mistanke om en kommende spærreild.

Efter at have udgivet Ironcast på PC, Mac og Linux via Steam og set begejstringen fra de mange fans og de meget positive reaktioner ved PAX East i Boston og SXSW i Austin, USA, ser både Dreadbit og Ripstone frem til at kunne udgive Ironcast til PlayStation.

Selvom Ironcast er Dreadbit’s debut titel, så er udviklerholdet ikke fremmed med AAA spiludvikling.
Holdets ledende designer og grundlægger; Daniel Leaver var Senior Designer på Media Molecule’s Tearaway og LittleBigPlanet serierne, før han grundlagde Dreadbit – og laver nu det spil som han altid har villet lave.

Ironcast udkommer i løbet af året til både PlayStation 4 og PlayStation 3.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar