In the name of the tsar får udgivelsesdato

Det er efterhånden noget tid siden EA løftede sløret for DLC udvidelsen In the Name of the Tsar til Battlefield 1. Men hidtil har den endelige udgivelsesdato ikke været kendt, men det ændres der på nu og hvis man har købt et Premium Pass, der er spillets season pass, så kan man kaste sig over de nye baner allerede fra d. 5. september.

Hvis man derimod ønsker at købe udvidelsen separat til sit Battlefield 1, så skal man vente til d. 19. september. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men vil sikkert ende på 109 kr. som også var prisen for They Shall Not Pass udvidelsen.

Med udvidelsen kan man indtage slagmarken som russisk soldat, og ikke alene som russisk soldat, men også som kvindelig russisk soldat.

Udvidelsen byder derudover på seks nye kort:

Lupkow Pass (Allerede tilgængeligt for Premium brugere)

Kæmp i de sneklædte kløfter i Lupkow Pass. Med de dramatiske omgivelser er de vertikale kampe lige så bitre som kulden.

Tsaritsyn

Den røde og den hvide hær kæmper blandt barrikaderede gader mens de gamle og nye regimenter kæmper for Ruslands sjæl. Disse brutale infanteri kampe er så tætte og personlige som de kan blive.

Volga River

Baggrunden er en ruin af en slagmark sætter scenen i en kamp mellem tanks, med Bolsjevikkerne i rødt og de kejserlige styrker i hvidt. Nødtørftige shelters giver dækning for kulden og den konstante udveksling af tung ildkræft.

Albion

Tag del i kampene i Albion angrebet i det frysende øhav. I denne store inversion ved den baltiske halvø der bliver angrebet af tysk infanteri, dreadnoughts og fly mod de store russiske kystbatterier.

Galicia

Midt i den episke Brusilov offensiv kæmper de russiske styrker for at presse de østrig-ungarske styrker tilbage i det russiske landskab. I dette åbne kort er der fokus på infanteri, kavaleri og lette køretøjer.

Brusilov Keep

Russerne har skubbet deres fjender tilbage til en lille bjerglandsby, men de østrig-ungarske styrker gør stærk modstand. Oplev close-quarter kampe i Carpathians i dette infanteri fokuserede kort.

I forbindelse med DLC udvidelsen vil der naturligvis også komme en række nye våben, nye køretøjer, nye game modes og meget mere.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.