I Australien kan man vinde et ægte platinum trofæ

For mange spillere er trofæjagten en helt essentiel del af deres spil oplevelse, og i Australien tager Sony nu denne jagt til nye højder. De udlover nemlig fysiske platintrofæer til fire heldige, og frem for alt dygtige spiller, som er de først der opnår platin i fire forskellige spil.

De spil som de australske spillere kan få et fysisk trofæ gennem er, Fifa 18, Call of Duty: WWII, Gran Turismo Sport og et endnu ikke offentliggjort spil.

Sony siger omkring tiltaget som de kalder PlayStation Plus Platinium Trophy Hunters.

”PlayStation har skabt det ultimative fra det virtuelle til live, ved at skabe fire skræddersyede Platin trofæer som uden tvivl vil være eftertragtede af de mest dedikerede trofæ jægere. Disse limited-edition replicas vil give fire passionerede spiller de bedste muligheder for at prale, ved at blive kronet til nationens bedste trofæ-samler”

Sony har udgivet en video, hvor man får et nærmere kig på de unikke trofæer der kan vindes, såfremt man er den første til at få et platin i et af de nævnte spil (og man bor i Australien)

Indtil nu er der ikke afsløret om det kun er de australske spillere der kan se frem til at kæmpe om de fysiske trofæer, eller om Sony vil udbrede det til de øvrige regioner.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.