Hvilke spil har vi at se frem til i 2015?

 

ps logo

Nu hvor 2014 går på hæld, og 2015 står for døren vil vi her på PlayStationInfo.dk se lidt fremad, mod nogle af de spil der er på vej i 2015. For selvom 2014 har været et godt år, når det drejer sig om spil, så ser det ud til 2015 bliver endnu bedre.

Vi kan naturligvis ikke nævne alle de spil der kommer, men har udvalgt en håndfuld af de spil vi er spædte på at følge i det kommende år.

Der tages naturligvis forbehold for udskydelse af udgivelsesdatoer

The Division

Udkommer på PlayStation 4

Da en epidemi rammer  New York ændres alt, kaos raser og de mest basale services falder fra hinanden, og værre endnu: folk står uden mad og vand.

Heldigvis er der en gruppe elite agenter, med betegnelsen The Division som er trænet i selvstædigt at tage kampen op for at bevarer samfundets normer og funktioner. Men det bliver en hård kamp, hvor de ikke alene skal kæmpe med de problemer som epidemien har skabt, men også mod dem der har udviklet virussen.

Spillet kan spilles alene, men især co-op delen, hvor du sammen med dine venner kan påtage dig opgaven med at redde situationen, virker til at være det store trækplaster.

 

Der er endnu ikke nogen endelig udgivelsesdato, andet end det kommer i løbet af 2015

Uncharted 4: A Thief’s End

Udkommer på PlayStation 4

Det er forsat sparsomt med oplysningerne omkring plottet i det fjerde spil, i den efterhånden ikoniske serie. Det som er meldt ud, er at spillet foregår flere år efter det tredje spil i serien, Nathan Drake har trukket sig tilbage som skattejæger, men bliver tvunget til at tage på en ny skattejagt, for at finde en sagnomspunden sørøver skat. Netop denne gang er grunden dog meget mere personlig end tidligere.

Spillet byder på både singleplayer og online multiplayer

Der er ikke nogen nogen endelig udgivelsesdato for spillet, men det er sat til udgivelse i 2015.

 

The Order 1886

Udkommer på PlayStation 4

I The Order 1886 har der gennem århundrede været krig mellem menneskerne og nogle sære monstre, der er halvt mennesker og halvt dyr. En gruppe riddere gør, hvad de kan for at redde menneskeheden, men det er en næsten umulig kamp, for på tros af menneskernes klarer overtal, så er det monstrene der har vundet de forskellige slag der er udkæmpet. Selv da ridderne finder en sælsom  væske kaldet Black Water, der gør de kan leve betydeligt længere, er det forsat monstrene der står til at vinde, men så kommer den industrielle revolution, og det er med til at ændre på billedet….

Spillet er singleplayer

Spillets udgivelsesdato er sat til udgivelse d. 20. februar 2015.

 

Metal Gear Solid V:  The Phantom Pain

Udgives til PlayStation 3 og PlayStation 4.

Endnu en ikonisk serie kommer med nyt indhold i 2015, for Metal Gear Solid serien kommer med et nyt spil, med undertitlen The Phantom Pain. Spillet er en forsættelse af Ground Zero, hovedperson er Vemon Snake, også kendt som Big Boss, der efter begivenhederne i Ground Zero har lagt i koma i ni år, da han vågner former han en ny enhed af lejesoldater, der drager ind i Afghanistan. The Phantom Pain foregår under den russiske krig i Afghanistan og spillet byder naturligvis på et gensyn med flere kendte figurer fra seriens tidligere spil.

Spillet indeholder både single og multiplayer

Spillet har endnu ikke en fast udgivelsesdato.

Project CARS

Udkommer til PlayStation 4

Spillet vil byde på realistisk kørersimulator, hvor der er mulighed for at kører alt fra gokarts, prototyperne fra Le Mans og til gadebiler. På mange områder kan Project CARS minde om Gran Turismo, men der er dog forskelle, hvor den største er at alle biler er tilgængelige fra spillets start, man skal med andre ord ikke grinde for at opnå adgang til dem. Hvor mange og hvilke biler der vil være i spillet er endnu ikke offentliggjort, det samme med antallet af baner. Dog har udviklerne fortalt at Project CARS vil indeholde flere baner end andre spil udgivet gennem den sidste tid. Grafisk ser spillet fantastisk ud

Der vil naturligvis være både single og online multiplayer i spillet.

Project CARS udgives d. 20. marts 2015.

Dying Light

Udkommer på PlayStation 4

I dette første person action spil kæmper du for at overleve i en verden ramt af en epidemi. Om dagen skal du bevæge dig rundt i den ødelagte by, mens du søger efter mad og ting du kan bruge til at lave våben, for du skal forsvarer dig mod de horder af kødhungrende fjender som epidemien har skabt. Om natten bliver det kun værre, for dine fjender vokser i antal og brutalitet, men ikke nok med det, nye fjender vil også komme frem, i form af ikke menneskelige væsner forlader deres skjul for at finde føde…

Spillet har både singleplayer og Co-op for op til 4 spillere.

Udgives d. 30. januar 2015

Star Wars: Battlefront

Udkommer på PlayStation 4

Det er yderst sparsomt med oplysningerne omkring dette spil, som er det tredje i Battlefront serien. Det er yderst sparsomt med oplysningerne omkring dette spil, dog er det meldt ud at planeten Hoth og månen Endor vil være maps i spillet. Spillets udvikles af DICE og udgives af EA, de sigter mod at udgive spillet op til jul 2015, i forbindelse med den nyeste Star Wars film også sendes på gaden.

Udgives på til jul 2015

Saints Row: Gat Out of Hell

Udkommer på PlayStation 3 og PlayStation 4

Lederen af The Saints er blevet taget til fange af ingen ringere end satan selv. Satans ide er nemlig, at hans datter Jezebel skal giftes med lederen. Men det vil the Saints naturligvis ikke acceptere, så Johnny Gat og Kinzie Kensington sendes afsted for at sikre sig det ikke sker.

Spillet er som de øvrige spil i serien open world, og indeholder alle de gale og geniale indfald, som har gjort serien så kendt. Et nyt tiltag er dog den såkaldte angelic flight, hvor figurerne har vinger og dermed kan flyve. Et andet område hvor spillet adskiller sig fra tidligere spil i serien, er at man ikke har mulighed for at ændre på sin figurs udseende.

Saints Row: Gat Out of Hell indeholder både single og multiplayer

Udgives d. 23. januar

Bloodborne

Udgives til PlayStation 4

Spillet foregår i den dystre by Y’harnam, som siges at skjule et særligt medicinsk middel, der kan kurer alverdens sygdomme. Dette har fået folk til at valfarte til byen. Spillets hovedperson er en de rejsende, som er draget til byen. Men byen indeholder ikke et helbredende middel, tværtimod. Byens indbyggere er ramt af en sær sygdom, som har gjort de fleste af dem til dyriske misfostre, nu er det op til spilleren at redde hovedpersonens liv i den uhyggelige by.

Spillet har singleplayer og Co-op

Bloodborne udkommer d. 25. marts 2015

The Witcher 3: Wild Hunt

Spillet udgives til PlayStation 4

Dette er det tredje og sidste spil i the Witcher serien fra CD Project RED. Verden er i kaos, Empire of Nilfgaard har slået til igen og rasere i de nordlige kongedømmer. Det er usikre tider, hvor ingen ved hvad fremtiden bringer, hvad der vil skabe fred eller krig. Men en mørkere og ondere kraft kommer frem, og de mænd og kvinder der styrere hærene forstår ikke, at deres krige kun er barneleg i forhold til den nye fjende der nu er kommet frem.

Spillet har kun singleplayer

Spillet udkommer d. 19. maj 2015

Mad Max

Spillet udgives til PlayStation 3 og PlayStation 4

Spillet udspiller sig i en post-apokalyptisk verden, hvor hver dag er en kamp for at overleve. Mad Max byder på en åben verden, hvor du som Mad Max bevæger dig rundt i The Wasteland, mens du leder efter ting der kan sikre din overlevelse. Nøglen til at klare sig er biler, og Mad Max leder efter del til at bygge den ultimative bil, der kan overvinde alle de andre og fører ham til Plains of Silence, det sted hvor historierne fortæller der er mulighed for at finde ro.

Spillet har kun singleplayer

Spillet har endnu ikke fået en endelig udgivelsesdato, men er sat til at udkomme i 2015.

Just Cause 3

Udkommer til PlayStation 4

Et spil der har været længe ventet er det tredje spil i Just Cause serien. Og langt om længe har udviklerne

Avalanche Studios afsløreret at de er op vej med et nyt spil i serien. Det er forsat begrænset med oplysninger omkring spillets historie, men hvad der ligger fast er at hovedpersonen igen er Rico, at han forsat vil have sin grappling hook. Spillet kommer til at foregå på en ø i middelhavet, med navnet Medici, der styres med hård hånd af diktatoren Di Ravello. Derudover tyder det på at Avalanche Studios holder fast i den struktur der også var i Just Cause 2, med en helt åben verden, hvor man frit vælger sine missioner.

Spillet er kun singleplayer.

Der er ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato endnu, men det er sat til at udkomme i 2015.

Hvilke spil ser du frem til? Er de på denne liste eller er det helt andre spil du ser frem til?

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. The Order: 1886 står også højt på min liste, ligeså med Project CARS samt The Elder Scrolls Online.
    Vi skal heller ikke glemme The Witcher 3 som også ser fantastisk ud 🙂

  2. Pingback: Dying Light – Nytårsforsæt trailer - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.