Horizon Zero Dawn får kun en DLC udvidelse

Horizon Zero Dawn tog verden med storm da det blev udgivet i februar, og derfor forventede mange at der ville komme en række forskellige DLC udvidelser til spillet. Men sådan bliver det ikke, Guerrilla Games har nemlig meddelt at den kommende DLC udvidelse med navnet The Frozen Wilds, bliver den eneste DLC udvidelse der udgives til Horizon Zero Dawn.

Det er via Twitter at Guerrilla Games har svaret på spørgsmålet, om hvorvidt der ville komme yderligere DLC til spillet.

The Frozen Wilds udvidelsen bliver udgivet d. 7. november, og bliver altså den eneste udvidelse der kommer til spillet.

Men det betyder ikke det er enden på Horizon Zero Dawn som serie. Sony har tidligere meldt ud at de gerne vil se spillet blive til en serie, og Guerrilla Games har også afsløret at de allerede var i gang med at drøfte ideer til et nyt spil i serien.

Det er meget naturligt at både Sony og Guerrilla Games er interesseret i at skabe en serie med Horizon Zero Dawn, da det hidtil eneste spil har solgt mere end 3.4 millioner kopier på verdensplan.

The Frozen Wilds udvidelsen kan allerede nu forudbestilles på PlayStation Store. For at kunne spille udvidelsen skal man naturligvis have Horizon Zero Dawn.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.