Guitar Hero udgives til efteråret

guitarherolivescreenshot4

Så er Activision og FreeStyle Games, klar med mere information omkring deres kommende udgivelse, af det næste spil i Guitar Hero serien.

Først og fremmest: Spillet udgives til efteråret og vil være tilgængeligt på både PlayStation 3 og PlayStation 4.

Men det er ikke det eneste vi nu ved om det næste spil i Guitar Hero serien. For der er frigivet en række nye informationer og der er meget at se frem til.

Der vil være to forskellige måde at spille på Guitar Hero på:

GH Live (First-Person View på scenen)

Her er der tale om et kvantespring I forhold til realismen. GH Live er en live-action oplevelse, der levere en rutsjebanetur af oplevelser, når du står på scenen og optræder med et rigtigt band, foran et rigtigt publikum, der reagere i real-time, på hvor godt eller dårligt du spiller. Som lead-guitarist, spiller du en lang række numre, der spreder sig ud over det musikalske landskab. Det foregår på en række forskellige steder, fra de mindste klubber, foran 100 mennesker og til de store udendørs festivaler foran hundrede tusind mennesker.

GHTV (Verdens første spilbare live musik video netværk)

GHTV foregår 24 timer i døgnet og lader fans spille et udvalg musikvideoer sammen, musikvideoer der løbende bliver opdateret. Der er et bredt udvalg af genrer, fra de nyeste udgivelser ,til dit favorit hit. Der er mulighed for at vælge flere kanaler og shows med et bestemt tema, så man kan opdage nye sange eller man kan udvælge de sange man gerne vil spille. Med GHTV kan man spille med sine venner når man sidder sammen, og mod spillere fra hele verden, mens man udføre forskellige udfordringer. GHTV er en levende platform, der servere en evigt voksende kilde til at opdage ny musik, mens den bringer feststemingen ind i rummet.

En anden ting der vil være forandret i det næste Guitar Hero spil, er guitaren man spiller på. Den er blevet re-designet så den får seks knapper, fordel på to rækker. På den måde kommer det til at minde mere om hvordan man spiller på en rigtig guitar. Det skulle være med til at gøre det nemmere for nye spillere og mere udfordrende for de erfarne.

guitarheroliveguitarcontroller

 

Der er endnu ikke bekræftet nogle specifikke musiknumre endnu, men Activision har dog sagt, at de vil gå til musikken, som var de en moderne musik festival, med et miks af forskellige genre. Der vil være flere hundrede forskellige sange fra artister som The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Ed Sheeran, The Killers, Rolling Stone og mange flere.

Direktøren for Activision Eric Hirshberg siger om det næste spil i Guitar Hero serien:

”Guitar Hero er en serie som mange mennesker elsker. At finde ud af hvordan serien skal bringes tilbage, med ægte banebrydende innovation har taget flere år, men det har været arbejdet udført med kærlighed. Guitar Hero Live giver folk mulighed for at rocke et ægte publikum med ægte reaktioner. Vores mål var bogstaveligt talt, at give folk sceneskræk. Med GHTV, har vi skabt verdens første live spilbare musikvideo netværk. Det hele er spilbart på konsoller og mobil enheder. Guitar Hero er tilbage, bedre end nogensinde tidligere”

Der er endnu ikke fastsat nogen dansk pris for det det nye Guitar Hero, men på det amerikanske marked kommer standart udgaven med spillet og en guitar til at koste 99.99 dollars.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar