Guitar Hero Live Behind The Scenes Trailer

Guitar Hero

Som bekendt udgiver Activision senere på året, det næste spil i Guitar Hero serien. Det nye spil har fået titlen: Guitar Hero: Live.

Som vi tidligere har omtalt, så går Guitar Hero: Live nye veje i forhold til de tidligere spil i serien. I det nye spil kommer du nemlig til at stå på scenen foran et live publikum, sammen med et band, hvor alle reagerer på din præstation. Så hvis du gør det godt er stemningen fantastisk både fra publikum og de øvrige medlemmer af dit band, hvis du derimod spiller dårligt, så bliver publikum sure, og de øvrige fra bandet giver dig også klar besked, om hvor elendig du er. For at skabe dette har FreeStyleGames, der står bag udviklingen af spillet, derfor haft gang i den helt store filmoptagelse. Både back stage og på scenen, for at skabe den helt rigtige oplevelse og stemning i spillet. I videoen herunder kan du se hvordan de griber opgaven an.

Som det fremgår af videoen, så er det ikke kun Live delen i Guitar Hero der er nyt i forhold til tidligere i serien, også guitaren man spiller på er blevet ændret, så den nu har seks knapper fordel på to rækker. Ifølge FreeStyleGames, giver det flere muligheder, både for helt nye spillere og de meget rutinerede, som ønsker større udfordringer af spillet.

Et andet nyt tiltag i Guitar Hero: Live er GHTV, hvor det er musikvideoer som danner baggrund for de sange som du spiller.

Det er endnu ganske begrænset med informationer omkring hvilke sange der bliver tilgængelige i spillet, men et billede med ti sange er dog blevet udgivet:

Guitar Hero Live sange

Som det fremgår af det, så kan man spille: “Sing”(Ed Sheeran),”Best Day of My Life” (American Authors), “What Doesn’t Kill You” (Jake Bugg), “Don’t Owe You a Thang” (Gary Clark, Jr.), “Asleep at the Wheel” (Band of Skulls), “Little Talks” (Of Monsters and Men), “Cry of Achilles” (Alter Bridge), “Sounds Like Balloons” (Biffy Clyro), “Sometimes” (Blitz Kids), “Under the Pressure” (The War on Drugs)

Der er endnu ingen udgivelsesdato for spillet, men det udgives efter planen sidst på året i år.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar