GTA V Online får mere end kun Heists

Grand Theft Auto V’s kommende Heist opdatering vil tilføje mere end blot Heist missioner

 

GTA - Cykel

Rockstar har nemlig annonceret 3 nye playlister som også vil blive tilføjet. Disse vil åbne op ved fremgang i missionerne.

Den første af disse har fået navnet ’Come Out to Play’ og minder om politiet efter røverne.
Her er nemlig tale om 2 grupper mod hinanden; den ene, en gruppe på 3 mand, vil skulle prøve at stikke af fra en anden gruppe på 3 mand som jager. Twistet består i at førstnævnte gruppe har adgang til køretøjer, men kun ét liv, men at sidstnævnte gruppe skal forblive til fods – men har uendelige respawn muligheder.

Den anden tilføjelse er ’Siege Mentality’, hvor et hold på 4 mand bliver mødt af en angribende gruppe på 6 mand med shotguns. Det førstnævnte hold vil skulle holde angriberne væk fra stedet så lang tid som muligt.

Den sidste tilføjelse hedder ’Hasta La Vista’ og her er tale om en gruppe cyklister der forsøger at stikke af fra angribende lastbiler hvis chauffører tørster efter blodstænk på lastbilerne.

heists

Man kan også forvente friske Freemode aktiviteter, som hver omfatter kendte ansigter som Franklin, Michael og Trevor. I mellemtiden vil der være daglige mål, der tilbyder et sæt opgaver.
Der vil også blive tilføjet et nyt og forbedret e-mail system der giver dig muligheden for at holde kontakten med vennerne.

Opdateringen vil være tilgængelig fra den 10. marts og vil være gratis at hente til både PlayStation 4 og PlayStation 3 konsollerne.

 

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.