Gravel – Season Pass og dlc plan

En eksklusiv pakke med alle 5 udvidelser med nye baner, nye køretøjer, nye miljøer og nye karriere episoder.
Yderligere 6 freemium dlc’er vil blive udgivet, startende fra marts.

 

Milestone som er en af verdens største og ældste udviklere, specialiseret i racer segmentet på globalt plan, har annonceret Gravel Season Pass som inkluderer 5 premium dlc’er, der vil blive udgivet fra februar og frem til juni, og som giver dig indsigt i hele dlc planen.

Season Pass:

For dem der er klar til at gå ud over deres grænser, vil Gravel Season Pass omfatte 5 dlc’er som giver adgang til yderligere 12 køretøjer, 10 check point tracks, 4 nye Wild Rush baner og 2 nye offroad Career Events med det formål at tilfredsstille selv de mest krævende offroad racer fans.

Gravel Season Pass og Gravel Special Edition, inkluderende det komplette spil og Season Pass, vil være tilgængeligt at forudbestille til PlayStation 4 fra den 27. februar 2018.

Ud over de dlc’er der er inkluderet i Season Pass, så vil nyt indhold være tilgængeligt helt gratis, så spillerne udvider deres bilportefølje med nye eksklusive køretøjer.
De første to freemium dlc’er er Gravel Free Car Bowler Bulldog og Gravel Free Car Acciona.

Gravel Free Car Bowler Bulldog:

For alle firehjuls-entusiaster giver denne dlc adgang til det første gratis eksklusive køretøj, der kan downloades fra den 7. marts.
Direkte fra Storbritannien er her en af Bowler’s seneste kreationer, Bulldog, en magtkoncentration der gør terrænoplevelsen endnu mere spændende og engagerende. Det perfekte køretøj til at bevise dit sande værd.

Gravel Free Car Acciona:

Hvis du tror at en elektrisk motor er en begrænsning, vil dette forbavsende kraftfulde køretøj få dig til at ændre mening meget hurtigt.
Acciona, det første og eneste elektriske køretøj til at konkurrere og afslutte de hårdeste officielle offroad ræs i verden, viser sig med al sin ”energi” i grus-kartoteket. Acciona vil være tilgængelig via download fra den 21. marts.

Flere oplysninger om de andre dlc’er vil blive offentliggjort senere.

Gravel vil blive udgivet til PlayStation 4 den 27. februar 2018.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.