Gratis fiskespil på vej til PS4

Hvis man har været på udkig efter spil der tager udgangspunkt i friluftsliv til PlayStation 4, så har udvalget ikke været stort, dog er både fiskespillet Euro Fishing og Hunting simulator blevet udgivet inden for den seneste tid, og nu er der endnu et fiskespil på vej til PlayStation 4 konsollen.

Det drejer sig om Fishing Planet, et spil der er skabt at Fishing Planet Studios.

Udviklerne beskriver spillet som en realistisk fiskeri simulator.

Når Fishing Planet bliver udgivet d. 29. august, så vil det kunne downloades ganske gratis fra PlayStation Store, da det er en free-to-play titel. Dog må man påregne at spillet er bygget op omkring mikrotransaktioner. Hvordan det vil fungere i netop Fishing Planet på PS4 vides dog endnu ikke.

Der er udgivet en trailer i anledning af spillets kommende udgivelse på PlayStation 4 konsollen, og hvis spillet kan leve op det der vises i den, så må man sige at det ser intet mindre end fantastisk ud.

Som det ses i traileren herover så vil Fishing Planet byde på 12 forskellige steder der kan fiskes, mere end 70 forskellige slags fisk og tusindvis af kombinations muligheder med hensyn til grej.

Der vil være mulighed for både at spille lokalt og via multiplayer, ligesom der vil være turneringer og konkurrencer.

Hvis man er indehaver af en PlayStation 4 Pro, så kan man ydermere glæde sig over at spillet er optimeret til også at udnytte de ekstra muligheder som denne konsol giver.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.