Gran Turismo 6 opdatering 1.17

Udviklerfirmaet Polyphony Digital udgav i går en ny opdatering til Grand Turismo 6 på PlayStation 3 som indeholder et par nye biler og reparere samtidig et problem fundet i den seneste 1.16 opdatering.

Gran Turismo

Vision Gran Turismo

Lexus LF-LC GT ”Vision Gran Turismo”, ”Alpine Vision Gran Turismo” og ”Alpine Vision Gran Turismo Race spiltype” er blevet udgivet.

Efter at opdateringen er blevet installeret, kan bilerne købes fra [Vision GT] option inde i [CARS] sektionen i ”My Home”. Alternativt er det også muligt at få fat i bilerne ved et køre omgange (sluttiden er ligegyldig) i de nye Seasonal Events. Disse er dog kun tilgængelige i en begrænset tidsperiode.

”Alpine Vision GT” racerdragte og hjelme er blevet tilføjet på [Special Outfit] siden under [Racing Gear] muligheden i [Tuning & Maintenance] sektionen, via ”My Home”. Hjelmene og dragterne kan også fås ved at klare Seasonal Events. Disse er dog kun tilgængelige i en begrænset tidsperiode.

Løste problemer

Problemet fundet i 1.16 opdateringen med manglende mulighed for at kunne genoptage et ”Championship” ræs under spil i ”B-Spec” spiltypen er blevet ordnet.

Skulle du have misset seneste opdatering 1.16 til Gran Turismo 6, så gjorde denne opdatering det blandt andet muligt at køre Event løb i karrieremode kompatibelt med B-Spec, hvor en computerstyret chauffør, kører for spilleren:

Noget nyt der også bliver tilgængeligt med opdateringen er B-Spec Mode i karriere delen af spillet. Det betyder at du nu kan få en computerstyreret køre, til at deltage i de løb du måske synes er svære at gennemføre, f.eks. langdistance løbene, men du kan naturligvis også bruge det, hvis du bare vil læne dig tilbage og nyde løbene som tilskuer.

 

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.