Grand Theft Auto V: Heists endelig på vej

Da Rockstar Games udgav deres længe ventede Grand Theft Auto V til PlayStation 3, tilbage i september 2013, var en af de mest ventede features ved spillet muligheden for online heists, hvor man sammen med vennerne kunne planlægge og udføre, store og komplekse røverier. Desværre blev ventetiden lang, faktisk MEGET lang. I mellem tiden er spillet udkommet til PlayStation 4, dog uden det har medført den længe ventede tilføjelse. Men nu er der langt om længe nyt fra Rockstar Games om det, de har meddelt, at heists vil blive tilføjet til både PlayStation 3 og PlayStation 4 versionerne af spillet i starten af 2015. Men der er forsat ikke nogen endelig dato for udvidelsen. I et interview siger Imran Sarwar, der er online producer og hovedansvarlig for Grand Theft Auto Vs Online del, at det simpelthen er kommet bag på teamet, hvor meget det krævede at lave online heists, i modsætning til de store røverier i spillets singleplayer del. Han siger at det helt store dilemma som de har stået med, er at alle spillere der er en del af online heists skal føle sig som en del af missionen, hvor deres individuelle evner kom til sin ret.

gta heist2

Han nævner som eksempel, chaufføren der skal stå for at kører resten af banden væk. I en film ser man måske kort chaufføren der venter, hvorefter man skifter til selve røveriet og det som sker i bankboksen. Men i online delen, er det nødvendigt at chaufføren også har noget spænende at lave, mens resten af hans bande er i gang med at udfører røveriet.

gta heist

Han løfter også sløret for hvordan online heists kommer til at fungere.

Hvert heist kræver fire spillere, som er minimum rang 12 online. En spiller bliver udpeget som leder af det kommende røveri. For at blive leder, kræver det at du har en af de dyre lejligheder, for der skal være plads til det store planlægningsarbejde i lejligheden. Derefter kan lederen sætte gang i de forskellige aspekter, der er nødvendige for at selve røveriet kan gennemføres.

gta heist4

At være leder af banden har fordele og ulemper. Den store fordel er at Lester kontakter lederen direkte når der er noget nyt i forbindelse med røveriet, hvorefter lederen kan invitere andre spillere ind, angive hvilke rolle spillerne har, vælge påklædning og frem for alt bestemme, hvor stor en andel af byttet de forskellige medlemmer af banden skal have. Men ulempen er at man som leder af en bande, selv skal dække de udgifter der er i forbindelse med forberedelsen af røveriet. Derudover får de tre øvrige medlemmer af banden kontant afregning, for hver del mission der udføres i forbindelse med forberedelserne til det endelige røveri. Lederen får først penge når hele røveriet er gennemført.

gta heist1

Ifølge Imran Sarwar så vil heists komme med fem forskellige røverier, der vil byde på 20 forskellige missioner. Det skulle samlet set give omkring 20 timers spilletid. Rockstar Games håber på at folk så vil genspille de forskellige røverier, hvor de indtager forskellige roller i røverierne.

Læs hele det engelske interview med Imran Sarwar HER

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Wuhuu, nu er vi da kommet et skridt tættere på en udgivelse. Vi har fået bekræftet et årstal, nemlig 2015 😉
    Ej, det bliver så feeeeeedt 🙂 🙂 🙂

  2. Det bliver fedt at online delen får mere indhold, hvor man føler man arbejder sammen.

  3. Ja meget. Jeg glæder mig helt vildt – også selvom jeg pt. kun har det på PlayStation 3 konsollen 🙂

  4. Pingback: Jule-patch klar til GTA Online - PlayStationInfo

  5. Pingback: GTA Online Heists udgives “indenfor et par uger” - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.