Gran Turismo Sport får ny trailer

Gran Turismo serien har siden det første spil blev udgivet til den oprindelige PlayStation opnået en ikonisk status blandt spillerne, og siden den første udgivelse tilbage i 1997 er serien udkommet til alle PlayStation formater, på nær PlayStation Vita.

Serien finder naturligvis også vej til PlayStation 4 konsollen, men desværre har udviklingen af spillet trukket ud og udgivelsen af spillet er flere gange blevet udsat. Oprindeligt var det planlagt til udgivelse i slutningen af 2016, men som bekendt skete det ikke og nu sigter Sony så mod en udgivelse i efteråret 2017.

Under E3 messen blev der udgivet en ny trailer fra spillet, men ikke en trailer i normal forstand. Den nye trailer handler nemlig ikke så meget om hvordan det kommende spil ser ud grafisk, men derimod er der fokus på spillet med og mod andre personer og den historie som serien har haft.

Det må siges at der ikke findes mange spil, som har formået det samme som Gran Turismo serien. Inden eSport for alvor blev udbredt her i Europa, blev der som bekendt afholdt konkurrencer i Gran Turismo, hvor de bedste kørere blev belønnet med en kontrakt med et rigtigt racing team og deltog i løb i den virkelige verden.

Hvad angår Gran Turismo Sport, så har udviklerne af det nye spil også søgt at få grafikken til at se så virkelighedstro ud som muligt. Hvis man har en PlayStation 4 Pro, så kan man se frem til 60fps i 4K opløsning.

Serien har siden udgivelsen solgt mere end 76 millioner kopier, hvilket må siges at være fantastisk for en serie der udelukkende er kommet til en platform, og mon ikke salgstallet stiger betydeligt når Gran Turismo Sport bliver udgivet til efteråret.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar