Gamescom: 345.000 gæstede messen

gamescom 2015

 

Inden for spillemesser er den mest kendte E3 messen der bliver afholdt i USA hvert år. Det er dog en messe, som er lukket for offentligheden, da det kun er folk fra spille-industrien og pressen der kan få adgang til den.

Men her i Europa har vi også en stor spillemesse, nemlig Gamescom, der hvert år bliver afholdt i Køln i Tyskland. Men til forskel fra E3 messen, så er det muligt for offentligheden at deltage i messen og dermed komme ind og møde udviklerne og se deres produkter på nærmeste hold.

Messen er netop overstået for i år og har været en stor succes, både i forhold til de ting der blev præsenteret på messen, men også inden for besøgstal var det en succes. Der var nemlig intet mindre end 345.000 mennesker der besøgte messen, da de blev afholdt fra d. 6. – 10. august. Dermed er var der 10.000 flere der besøgte messen i år i forhold til sidste år.

Men endnu mere utroligt er det faktisk at der var besøgende fra hele 96 forskellige lande! Man må sige at spil bringer folk sammen på tværs af grænserne.

Gerald Böse, der er direktør for Gamescom er da også yderst godt tilfreds, således siger han:

Tegnene for et succesfuldt Gamescom var meget positive og resultatet har bestemt overskredet vores forventninger.

Det voksende antal gæster og udstiller, samt det større udstillingsområde kombineret med vores målsætning om at øge kvaliteten af begivenheden, er vigtige komponenter for permanent at sikre succes for Gamescom. Vi er meget tilfredse med Gamescom 2015, fordi vi endnu engang var i stand til at tilbyde udstillerne et internationalt mødested og spille fans fra hele verden et unikt event

Hvis du ønsker at deltage som gæst ved Gamescom i 2016, så finder messen sted fra d. 17 – 21. august

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.