Game of Thrones Episode 2: The Lost Lords – Trailer

Telltale Games har udgivet en lanceringstrailer for episode 2 af Game of Thrones

 

Episode 2 med titlen ’Lost Lords’ fortsætter hvor den første episode afsluttede. Hvis ikke du har prøvet spillet endnu, så er her en hurtig opsummering:

Huset Forrester er en fin familie fra Wolfswood i det nordlige Westeros. De er, og har altid været loyale overfor huset Starks af Winterfell. Huset Forrester har til huse i Ironrath, en imponerende fæstning omgivet af tårnhøje Ironwood træer. Ironrath blev bygget for over 1500 år siden af Cedric Forrester og hans sønner, og er et bevis på den styrke og udholdenhed som Ironrath besider. Huset Forrester’s motto er ’Iron from Ice’, hvilket afspejler deres tro på at nordens ugunstige betingelser og nådesløse landskab blot gør dem stærkere.

Spillet spilles fra 5 forskellige synsvinkler, hvor hver af dem er fra et medlem af huset Forrester; enten et familiemedlem eller en person i tjeneste for huset.

Spredt over Westeros og Essos vil man skulle gøre sit for at redde huset Forrester fra ødelæggelse.

I kraft af at man spiller som 5 forskellige karakterer, vil man skulle være opmærksom på sine handlinger, da disse kan få store konsekvenser for huset.

Episode 2 med titlen ’Lost Lords’ er tilgængelig nu fra PlayStation Store og koster 37 kr.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar