Friday the 13th udkommer til oktober 2015

Friday the 13th

Det er netop blevet bekræftet at Jason Voorhees vil returnere til videospils branchen for første gang i 25 år. Crystal Lake Entertainment har annonceret at ’Friday the 13th’ er en både assymetrisk, co-op og konkurrencepræget multiplayer titel, hvori at små grupper af overlevende vil skulle tage kampen op mod en enkelt spiller som spiller rollen som den ikoniske maskerede dræber.

Dette er første gang at Jason officielt returnerer til videospils branchen siden han optrådte på NES i 1989. Skaberen af den originale film og CEO fra Crystal Lake Entertainment, Sean S. Cunningham udtalte:

”Med udsigt til en ny TV serie og planer om en trettende film i serien, så følte vi at timingen var den rigtige til at udforske Jason, Camp Crystal Lake og resten af ’Friday the 13th historien i en interaktiv form. Vi har nogle spændende nye ideer til et spil som giver masser af genspilningsværdi, alt imens der leveres den form for uhygge og chok som fans af serien forventer”.

 

En udvikler til spillet er endnu ikke blevet annonceret, men Cunningham har antydet at det vil være et udviklerstudie med erfaring der er på opgaven. Friday the 13th er blevet bekræftet under udvikling til ”multiple platforms” og vil blive udgivet i oktober i år.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.