Fra skaberne af Borderlands kommer et helt nyt første persons skydespil: Battleborn

Battleborn - Logo

For every kind of badass

 

Universet er på randen af udryddelse og kun den stærkeste Battleborn kan stoppe det. Denne gruppe af badasses vil skære deres sværd igennem fjenderne, skyde med store maskingeværer, kaste kraftfulde fortryllelser og meget mere.
Kommandér 25 unikke helte, og kæmp alene eller sammen med venner. Spil historiemissioner eller nedslagt fjenderne i multiplayer kampe.

Har du og dine venner hvad der kræves?

 

Battleborn foregår i en fjern fremtid hvor næsten hver eneste stjerne i universet er blevet mørklagt af en mystisk fjende.
Solus, den sidste stjerne er det eneste håb for universets overlevende befolkning. Stjernernes mørklægning har ledet til en krig blandt de desperate, for de sidste ressourcer. Helte der kaldes Battleborn, kæmper for dominans i deres unikke fraktioner som alt liv i universet er på randen af udryddelse. Dog truer den mystiske fjende med at ødelægge alt hvad de har startet, og kun en usandsynlig alliance mellem universets mest kraftfulde helte kan stoppe dem.

Battleborn - Battle

Battleborn inkluderer både singleplayer og co-op med op til i alt 5 spillere, enten online eller via splitscreen. Dog kan man maks spille 2 spillere i splitscreen pr. konsol, men flere konsoller kan gå sammen med hver deres lokal co-op op til 5 mand i alt.
Man vil kunne vælge blandt 25 forskellige helte, alle med deres egne unikke personlighed og udstyret med unikke våben og kræfter.

I multiplayer kan man spille konkurrencepræget kampe med op til 10 spillere i 5 mod kampe og inkluderer følgende spiltyper:

  • Incursion: Hold af helte skal forsvare deres base fra bølger af computerstyrede minions, alt imens de arbejder sammen med egne minions for at ødelægge modstandernes base.
  • Devastation: Hold af helte møder hinanden i en omgang death match og må indtage og holde forskellige mål på kortet for at vinde.
  • Meltdown: Hold af helte skal beskytte deres minions der marcherer mod døden på midten af kortet. Point scores for de minions der smider sig selv ned i forbrændingsanlægget, og holdet med flest point vinder.

 

Battleborn har planlagt udgivelse til PlayStation 4 konsollen i løbet af vinteren 2015.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.